Make my day

27.09.2007
Πολυτελή υλικά όπως η πορσελάνη και το δέρμα «συναντούν» έθνικ, σοκολά και μαύρες χρωματικές επιλογές σε ένα υδάτινο σκηνικό που μοιάζει να εμπνέεται από τη μακρινή Αφρική.

Συνώνυμη της απέριττης πολυτέλειας, της ποιότητας και της αισθητικής στο χώρο των ειδών υγιεινής, των πλακιδίων και των επίπλων κουζίνας, η εταιρεία VENETI εδώ και 30 χρόνια επενδύει συνεχώς σε νέες ιδέες και ανανεώνεται με πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Η συγκεκριμένη πρόταση αφορά ένα μπάνιο 9 τ.μ. Το Crocotile bathroom ασπάζεται τις καθαρές γραμμές και τις απλές φόρμες των επίπλων, αξιοποιώντας παράλληλα την ποικιλία των χρωμάτων που διαθέτει η σειρά πλακιδίων Crocotiles του οίκου Settecento. Με βάση τις επιβλητικές διαστάσεις 24x72 εκ., χρησιμοποιήθηκαν πλακάκια σε δύο χρωματισμούς, μαύρο και μόκα, ενώ το decor σε κροκό δέρμα και σοκολά απόχρωση, διαστάσεων 34x72 εκ., προσδίδει μια extra νότα έθνικ πολυτέλειας στο χώρο. Στην ίδια λογική κινούνται και τα είδη υγιεινής που ξεφεύγουν από το λευκό, αναδεικνύοντας τη διχρωμία καφέ-μαύρου σε απόλυτο κυρίαρχο. Δύο μαύροι νιπτήρες Nic εξοπλίζονται με επιτοίχιες μπαταρίες Icon και βρίσκουν θέση σε έναν απόλυτα λειτουργικό πάγκο, ενώ τα εντοιχισμένα ντουλάπια «ντύνονται» με γυαλί και αποδεικνύονται πολύ χρηστικά για την αποθήκευση των διαφόρων αξεσουάρ προσωπικής υγιεινής και για την ενσωμάτωση κρυφού φωτισμού. Η συγκεκριμένη «φωτεινή» επιλογή χαρίζει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο χώρο, ενώ είναι και απόλυτα ασφαλής.

Εχοντας πάντα στο επίκεντρο τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πιστών πελατών της, η εταιρεία Veneti παρουσιάζει τους διασημότερους οίκους στο χώρο του μπάνιου και της κουζίνας, καθώς και τους σημαντικότερους εκπροσώπους του σύγχρονου design και της αρχιτεκτονικής. Κορυφαία ονόματα όπως η Catalano στα είδη υγιεινής, η Inda που συνεργάζεται με τον Antonio Citerio στα έπιπλα μπάνιου, η Andree Putman, designer αξεσουάρ μπάνιου, η εταιρεία Koss με σχεδιαστές τους Ludovica και Roberto Palompa και ψηφίδες του οίκου Trend από τον Pino Bisazza, η Paola Navone, σχεδιάστρια της σειράς Drops με αξεσουάρ και είδη υγιεινής, καθώς και άλλα επώνυμα brands επιβεβαιώνουν το κύρος του ονόματός της. Στα καταστήματά της, επίσης, το κοινό μπορεί να βρει πισίνες, καμπίνες και μπανιέρες της εταιρείας Jacuzzi.