Luxurious ways

22.10.2007
Οταν πίσω από πολυτελή φυσικά υλικά και μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα κρύβεται η υπογραφή του σχεδιαστή Nikos Apostolopoulos, τότε οι ιδιαίτερες συστάσεις περιττεύουν...

Για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα χώρο δροσιάς, χαλάρωσης και ευεξίας τότε η πρόταση μπάνιου της NewAgeStone La maison δικαιώνει τους «υπερασπιστές» της ευζωίας. Οι καθαρές, απλές γραμμές του χώρου έρχονται σε τέλεια αρμονία με το περιβάλλον του μπάνιου, ενώ οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και τα καινοτόμα υλικά είναι αυτά που απογειώνουν την αισθητική του. Εχοντας σαν σήμα κατατεθέν τη συμμετρία και τους γήινους τόνους, το συγκεκριμένο μπάνιο τηρεί πιστά όλους τους κανόνες του bathroom living και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου για απόδραση από την καθημερινότητα, προβάλλοντας τη lux εκδοχή του!

Στους τοίχους έχει χρησιμοποιηθεί φυσικό μάρμαρο Sable σε mat επεξεργασία και σε διαστάσεις 40x60x1,2 εκ., 30x60x1,2 εκ., 20x60x1,2 εκ. και 10x60x1,2 εκ. Η εντυπωσιακή, ενδοδαπέδια μπανιέρα Terra της Koralle έχει επενδυθεί με ψηφίδα Symmetry 2 fume mat, ενώ το έπιπλο Kalas (1,90x0,90 μ.) με ψηφίδα Plaisio 2 fume mat. Ο λιτός, πορσελάνινος νιπτήρας Cliff, της εταιρείας White Stone, διατίθεται σε διαστάσεις 75x51 εκ., ενώ τη διαχρονική και ταυτόχρονα πρωτοποριακή αυτή σύνθεση έρχονται να συμπληρώσουν οι μπαταρίες Fuente, της εταιρείας Mamoli, μαζί με τα εξαιρετικά διακοσμητικά από ξύλο, της ιταλικής εταιρείας Lemani, που στολίζουν το χώρο.

Ο Nikos Apostolopoulos σε συνεργασία με τη NewAgeStone La maison προτείνει και εμείς δεν έχουμε παρά να «καταδυθούμε» υπό τις οδηγίες τους και με απόλυτη ασφάλεια στον κόσμο των αισθήσεων!