Kitchen forward!

22.11.2007
Τα καταστήματα Amarilio σας καλωσορίζουν στην πιο μοντέρνα εκδοχή της κουζίνας σήμερα, σας «εισάγουν» στην πολυτέλεια και σας υπόσχονται μια απολαυστική διαδρομή!

Παρουσιάζοντας όλες τις νέες προτάσεις και τις πρωτοποριακές δημιουργίες για κάθε χώρο του σπιτιού, η εταιρεία Amarilio «φιλοξενεί» στα καταστήματά της την επιτομή του design!

Από το 1995 ο οίκος Schiffini, απόλυτα εναρμονισμένος με τις σύγχρονες τάσεις στη διακόσμηση, σχεδιάζει κουζίνες που ακολουθούν το ρεύμα της εποχής. Με πρωτοποριακές ιδέες ορίζει το lifestyle στο χώρο της κουζίνας και δημιουργεί μοντέλα που ξεπερνούν τα μέχρι τώρα παραδοσιακά standards. Μέρος της σκηνογραφίας του χώρου η κουζίνα Cinqueterre, του ιταλικού οίκου Schiffini, σε σχέδιο του Vico Magistretti, μας «βάζει» στο κλίμα της σύγχρονης διακόσμησης. Σε φυσικό ή μαύρο χρώμα αλουμινίου, η κουζίνα αυτή διακρίνεται για την κομψή, πολυτελή της φόρμα και τη μοναδικότητα των υλικών.

Ο Ιταλός σχεδιαστής, εμπνευσμένος από την «κυματιστή» Μεσόγειο, έχει καταφέρει να συνδυάσει με άριστο τρόπο την πρωτοτυπία, την αντοχή και τη λειτουργικότητα, ενώ η αυστηρή γραμμή του υλικού έρχεται σε αντίθεση με την πλαστικότητα της επιφάνειας. Επιλέγοντας το φυσικό χρώμα του ανοδειωμένου αλουμινίου έχετε μια μοντέρνα, minimal αλλά και διαχρονική όψη στο χώρο σας. Εναλλακτικά, ο δυναμισμός και η ποικιλία των αντανακλάσεων της μαύρης απόχρωσης δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που σας επιτρέπει να συνδυάσετε χρώμα και υλικό διακόσμησης. Η εσωτερική και εξωτερική επένδυση είναι από αλουμίνιο, όπως και οι χειρολαβές σε φυσικό χρώμα αλουμινίου, μαύρο ή wenge, σε δύο διαστάσεις. Ενδεικτικά, τα συρτάρια Space System φτάνουν σε μήκος μέχρι και 2,10 μ., ενώ ανοίγουν και κλείνουν αθόρυβα χάρη στον ειδικό μηχανισμό τους. Πλεονέκτημα των ντουλαπιών και των συρταριών είναι οι ευρύχωροι αποθηκευτικοί χώροι που συνδυάζονται με πολλά αξεσουάρ. Τέλος, τα παιχνιδίσματα με το φυσικό ή τεχνητό φωτισμό και οι μεταλλικές λάμψεις δημιουργούν ένα μαγικό αποτέλεσμα στο χώρο της κουζίνας, που απογειώνει την έννοια του design.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ