Υδάτινος κόσμος

22.11.2007
Κάτι «τρέχει» με το... μπάνιο! Ενας μικρόκοσμος 9 τ.μ., που καταφέρνει να αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις, μετατρέπεται στον απόλυτο χώρο ευεξίας και αναζωογόνησης!

Για όσους επιθυμούν να χαίρονται κάθε εποχή μέσα στο σπίτι τους, η εταιρεία EPENDYSI SHOWROOMS Α.Ε. φέρνει ένα άρωμα φθινοπώρου στο χώρο του μπάνιου. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, προτάσσει την απλότητα και τη λιτότητα των αντικειμένων σε συνδυασμό με τη γεωμετρική διάταξη, την υψηλή αισθητική και την κορυφαία ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Το αποτέλεσμα, απλά μοναδικό, εγγυάται να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου η εργονομία και η λειτουργικότητα συναντούν την πολυτέλεια, την κομψότητα και την απόλυτη υγιεινή. Η εκμετάλλευση κάθε διαθέσιμου τετραγωνικού και η προσεγμένη διακόσμηση έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός χώρου που δικαίως ανακηρύσσεται σε ναό της χαλάρωσης! Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι όλα είναι θέμα στιλ και αυτό φαίνεται να το γνωρίζει καλά η εταιρεία EPENDYSI SHOWROOMS Α.Ε, που με τις μοναδικές συνθέσεις της ξέρει πώς να «αφυπνεί» όλες τις αισθήσεις!

Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελείται από σύνθεση επίπλου του οίκου Gamadecor (Porcelanosa Grupo), νιπτήρα και καθρέφτη-αξεσουάρ του οίκου Noken, καθώς και μπαταρία-στήλη ντους του οίκου System-Pool. Το δάπεδο είναι επενδυμένο με πλακάκια Kivu Multicolor του ισπανικού οίκου Venis, σε διαστάσεις 33,3x33,3 εκ., ενώ ο τοίχος έχει επενδυθεί με πλακάκια Africa Beige σε διαστάσεις 33,3x66,6 εκ. και Tartar Africa Multicolor σε διαστάσεις 20x33,3 εκ. Οι εκπληκτικές αποχρώσεις των επιλεγμένων πλακιδίων «υιοθετούν» στοιχεία από τη φύση, θυμίζουν τα νοσταλγικά χρώματα του φθινοπώρου και σας καλούν να επιστρέψετε στο... μπάνιο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ