Oλα στη θέση τους!

04.05.2010
Δημιουργικές λύσεις αποθήκευσης για έναν καλά οργανωμένο χώρο.

Ενα σπίτι όπου όλα τα πράγματα είναι στη θέση τους ισοδυναμεί με τάξη στη ζωή μας! Oταν υπάρχουν εύχρηστοι και πρακτικοί χώροι αποθήκευσης το νοικοκυριό γίνεται πιο εύκολο στη διαχείριση, κάτι που ισχύει και για την καθημερινή καθαριότητα, ενώ ταυτόχρονα ο χώρος ομορφαίνει αφού τα πράγματα δεν είναι εκτεθειμένα και ατάκτως ερριμμένα παντού!

Eυτυχώς δεν είναι τόσο δύσκολο να εντάξουμε στο χώρο μας έξτρα αποθηκευτικούς χώρους, και πάντως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά. Mερικές έξυπνες λύσεις μπορεί σταδιακά να εξαφανίσουν -ή τουλάχιστον να κρύψουν διακριτικά- τις στοίβες των χαρτιών και των περιοδικών από το καθιστικό, τους λογαριασμούς, τα παπούτσια και τις ομπρέλες από την είσοδο ή το διάδρομο του διαμερίσματος, τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα σύνεργα του μακιγιάζ από τις πολυθρόνες, τις εταζέρες και τα... πατώματα.

Oλα όσα χρειαζόμαστε πραγματικά (και αυτό σημαίνει ότι ίσως είναι καιρός να κάνουμε και ένα γενικό ξεκαθάρισμα στα πράγματα που γεμίζουν το σπίτι μας) μπορεί να ανήκουν κάπου, εκεί όπου εμείς θα επιλέξουμε να τα εντάξουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ