Go natural!

21.02.2008
Διαθέτοντας χαλαρωτικές ιδιότητες και αιχμαλωτίζοντας όλες τις αισθήσεις, το μπάνιο γίνεται το δωμάτιο του σπιτιού που δύσκολα αποχωρίζεται κανείς!

Οι καθαροί όγκοι και τα γήινα υλικά καθορίζουν την ατμόσφαιρα ενός άκρως ελκυστικού χώρου, που μας εμπνέει για ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης. Φέρνοντας ένα νέο αέρα στη διακόσμηση, το συγκεκριμένο μπάνιο συγκροτεί μια fusion πρόταση που έχει σχεδιαστεί από τον Χρήστο Τσιντσάρη για την εταιρεία Fiona. Οι οργανικές φόρμες δίνουν στο χώρο φυσικότητα και απλότητα, «ακροβατώντας» την ίδια στιγμή ανάμεσα στην πολυτέλεια και το μοντέρνο σχεδιασμό. Ελευθερία κινήσεων και natural χαρακτήρας συνθέτουν ένα μπάνιο αφιερωμένο εξαιρετικά στους υπέρμαχους της zen φιλοσοφίας, όπου είδη υγιεινής, πλακάκια και αξεσουάρ υπακούουν στις προσταγές της σύγχρονης τεχνολογίας.Το δάπεδο θυμίζει κάτι από το φυσικό περιβάλλον και επενδύεται με πλακάκια Nouvele σε πράσινη απόχρωση και διαστάσεις 25x100 εκ. Τα εντυπωσιακά πλακάκια τοίχου είναι της σειράς Living Ocre σε διαστάσεις 14,4x66,6 εκ., ενώ το διακοσμητικό πέτρωμα Brazilian Slate είναι σε διάφορες διαστάσεις. Η κρεμαστή λεκάνη διαθέτει εντοιχισμένο καζανάκι, προτείνοντας μια μοντέρνα λύση για το μπάνιο, ενώ ο κρυστάλλινος πάγκος σε μαύρο χρώμα τοποθετείται σε κεντρικό σημείο και ολοκληρώνει την εικόνα ενός κομψού σκηνικού. Η χτιστή ντουσιέρα σε διαστάσεις 90x150 εκ. διαθέτει διαχωριστικά κρύσταλλα και είναι εξοπλισμένη με μια σύγχρονη στήλη υδρομασάζ, μετατρέποντας το ντους σε μια καθημερινή απόλαυση. Τέλος, πρωτότυπο διακοσμητικό στοιχείο αποτελεί ο περιστρεφόμενος καθρέφτης, ο οποίος στηρίζεται στην οροφή, ενώ ένα παράθυρο σε διαστάσεις 50χ150 εκ. «διαχέει» το φυσικό φως στο εσωτερικό.

Ακολουθώντας τη φυσική οδό, ξεφεύγοντας από τα στερεότυπα και συνδυάζοντας τα διαφορετικά στιλ χωρίς ενδοιασμούς, η σύγχρονη αντίληψη για το μπάνιο υπόσχεται να σας χαρίσει πολλές αναζωογητικές στιγμές!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ