Less is more

24.04.2008
Mπορεί μια κουζίνα να μετατραπεί σε γκαλερί; Mια επίσκεψη στην Kitchen Gallery αρκεί για να σας λύσει την απορία και να κάνει τη ζωή σας πιο... νόστιμη!
Τα «εκθέματα» της Kitchen Gallery, με τις αφαιρετικές γραμμές και το δυναμικό προφίλ, στολίζουν κάθε κουζίνα που υπακούει στους κανόνες του σύγχρονου σχεδιασμού. H μινιμαλιστική χρήση των χρωμάτων σε συνδυασμό με τη λιτή επιλογή των υλικών δημιουργούν κομψούς και ήρεμους χώρους, που έχουν σαν αφετηρία το σύγχρονο τρόπο ζωής και τις καθημερινές σας ανάγκες. H νέα σχεδιαστική αντίληψη στο χώρο καταργεί τα σύνορα, με αποτέλεσμα η κουζίνα να γίνεται καθιστικό και το καθιστικό κουζίνα! O φημισμένος γερμανικός οίκος Leicht δημιουργεί έπιπλα κουζίνας που συνδυάζουν αισθητική, εργονομία, λειτουργικότητα και υψηλή τεχνολογία και ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλότερες διακοσμητικές προσδοκίες. Στη συγκεκριμένη κουζίνα Talia, το κλασικό λευκό συνδυάζεται με γήινα χρώματα, ενώ ο ανοξείδωτος πάγκος εναρμονίζεται τέλεια με τις χρωματικές επιλογές και τα ανοξείδωτα τελειώματα. O πάγκος, πάχους μόνο 17 χιλ., με τις μπιζουτέ άκρες του δίνει μια απόλυτα μίνιμαλ εντύπωση και δεν εμφανίζεται σαν ένα ανεξάρτητο στοιχείο, αλλά σαν το τελείωμα των ντουλαπιών. Για να συμπληρώσει το νέο αυτό ανοξείδωτο πάγκο, η Leicht προσφέρει μια επιλεγμένη σειρά νεροχυτών σε λιτές και απλές γραμμές. Tα ντουλάπια κάτω από τον πάγκο έχουν σχεδιαστεί χωρίς εμφανείς λαβές, ενώ χάρη στο νέο αυτόματο σύστημα ανοίγματος η πόρτα, το συρτάρι ή το βαγονέτο ανοίγουν με μια μικρή πίεση. H κρυστάλλινη επιφάνεια στην εσοχή ταιριάζει τέλεια στο αφαιρετικό σχέδιο, ενώ το γυαλί αντίστροφης πλευράς, που τυπώνεται σε ral χρώματα, είναι επίσης διαθέσιμο στη νέα συλλογή της Leicht, με σατινέ ή γυαλιστερή επιφάνεια.

Δείτε τις ώρες να περνάνε δημιουργικά στο χώρο της κουζίνας και απολαύστε τις μίνιμαλ προτάσεις διακόσμησης στην γκαλερί του στιλ!