Ξύλινο δάπεδο που τρίζει; Έτσι θα το κάνεις να σταματήσει

25.03.2020
Ξύλινο δάπεδο που τρίζει; Έτσι θα το κάνεις να σταματήσει
Κι όμως, υπάρχει ένα τρικ που σταματάει το ενοχλητικό τρίξιμο. Ναι, αυτό που σίγουρα υπήρχε και πριν αλλά τώρα που, λόγω καραντίνας, είσαι συνέχεια μέσα στο σπίτι, σου "χτυπά στα νεύρα".

Με την Άνοιξη να είναι πλέον επίσημα εδώ και τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη αρχίσει να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου, όπως το να σηκώσεις τα χαλιά.. Ή και ο,τιδήποτε άλλο, δηλαδή καθώς τώρα με την καραντίνα είναι ευκαιρία να κάνεις όποια δουλειά ανέβαλες λόγω έλλειψης χρόνου.

Δες και αυτό: Το έξυπνο κόλπο με το ψυγείο σου για να μειώσεις τους λογαριασμούς ρεύματος

Αν έχεις ξύλινο πάτωμα, ξέρεις πως πρέπει να το γυαλίζεις κάθε 6 μήνες, όμως η φθορά είναι αναπόφευκτη και με αυτήν έρχεται το ενοχλητικό τρίξιμο κάθε φορά που πατάς πάνω του.

Αυτό το είδες; 5 έξυπνα κόλπα για το μπάνιο που θα σου αλλάξουν τη ζωή [photos]

Για να το κάνεις τα σταματήσει, το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο ταλκ και μία σκούπα. Ρίξε προσεκτικά το ταλκ στα χωρίσματα του πατώματος και θα κούνησε ελαφρά το πάτωμα ώστε να μπει στο εσωτερικό τους.

Στη συνέχεια σκούπισε το πάτωμα ώστε να φύγουν τα περιττά και για να μην αφήσεις άσπρες πατημασιές. Καλό θα ήταν να μην σφουγγαρίσεις για δύο ημέρες ώστε να μείνει το ταλκ εκεί που πρέπει.

Διάβασε επίσης: Ο πιο αναπάντεχος τρόπος για να διορθώσεις τα δερμάτινα είδη σου είναι πιο απλός από ότι νομίζεις