Δώρα της τελευταίας στιγμής που είναι πρωτότυπα, οικονομικά και δεν χρειάζονται βόλτες στα μαγαζιά

30.12.2019
Δώρα της τελευταίας στιγμής που είναι πρωτότυπα, οικονομικά και δεν χρειάζονται βόλτες στα μαγαζιά
Μια ανάσα πριν από την Πρωτοχρονιά και όσο πιο οργανωμένη και αν είσαι, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να ψάξεις ένα δώρο της τελευταίας στιγμής. Μην ανησυχείς όμως. Υπάρχουν δώρα που ούτε καν έχεις φανταστεί και που σίγουρα θα κάνουν το πρόσωπο που θα τα πάρει, να χαμογελάσει. Υπάρχουν δημιουργικές και έξυπνες ιδέες και δεν θα σου κοστίσουν και πολύ.

Μάλιστα, χάρη στο online shopping, υπάρχουν μερικά δώρα που μπορείς να αγοράσεις, ακόμα κι αν είναι 10 το βράδυ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και έχεις μισή ώρα μπροστά σου πριν φτάσει η οικογένειά σου στο σπίτι σου

Δες παρακάτω μερικά από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να αγοράσεις την τελευταία στιγμή, με κάποια από αυτά να μην χρειάζεται καν να φύγεις από το σπίτι σου.

Μια κάρτα δώρου από μεγάλο site αγορών

Δεν υπάρχει άτομο που δεν θα εκτιμήσει μια κάρτα δώρου από μεγάλο site, ειδικά μάλιστα αν κάνει online ψώνια. Το καλύτερο κομμάτι; Η δωροκάρτα μπορεί να παραδοθεί άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ετήσια συνδρομη για streaming service

Σίγουρα θα γνωρίζεις ότι ένα από τα αγαπημένα θέματα στις συζητήσεις είναι το «Ποιες σειρές βλέπεις;». Εκτός μάλιστα από το Netflix υπάρχει το κανάλι της Disney, το κανάλι της Apple και τόσα άλλα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις τη συνδρομή online και να επιλέξεις την ημερομηνία που θα παραδοθεί στα εισερχόμενα μηνύματα του προσώπου που θέλεις να κάνεις το δώρο.

Κάρτα μέλους σε γυμναστήριο

Έχεις παρατηρήσει ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο σκέφτεται να ξεκινήσει γυμναστήριο, γιόγκα ή πιλάτες; Χάρισε του μια εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή, ανάλογα με το πορτοφόλι σου

Διάβασε και αυτό: Αυτό είναι το δώρο που οι περισσότεροι επιστρέφουν

Μια εμπειρία για τους δυο σας

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να πάρουν αντί για άλλα πράγματα, ένα «δώρο εμπειρίας» όπως εισιτήρια συναυλιών ή θεάτρου ή για αθλητικά γεγονότα, επισκέψεις σε μουσεία ή μαθήματα μαγειρικής. Ακόμα και αεροπορικά εισιτήρια. Και αυτά είναι καλά νέα για τους αγοραστές της τελευταίας στιγμής επειδή μπορείς να παραγγείλεις online τα περισσότερα. Χαρίζεις μια εμπειρία και την απολαμβάνετε μαζί, οπότε το δώρο γίνεται σημαντικότερο!

Μεταχειρισμένα βιβλία

Είναι μια οικονομική αλλά και ψαγμένη λύση και απευθύνεται βέβαια σε πρόσωπα που γνωρίζεις καλά τα αναγνωστικά τους γούστα. Αν αφιερώσεις λίγες ώρες σε μια περιοχή παλαιοπωλείων, μπορείς να βρεις θησαυρούς για το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Σπιτικά μπισκότα

Αν τα πας καλά με τη ζαχαροπλαστική, είναι ένα από τα τέλεια δώρα.

Ειδικά μάλιστα αν τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, τα γιορτινά μπισκότα είναι ένα από τα πιο «γλυκά» δώρα για όλους τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς.

Μπορείς, μάλιστα, να κάνεις ειδικές γεύσεις για κάθε μέλος της οικογένειας σου.

Δες και αυτό: Χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες: Οι 25 πιο safe επιλογές για να διαλέξεις

Μαγνητάκια ψυγείου με φωτογραφίες

Μπορείς να βρεις φωτογραφίες από παλιά οικογενειακά άλμπουμ, να τις φωτογραφίσεις με το κινητό σου και να φτιάξεις homemade μαγνητάκια με κολάζ που θα μεταφέρουν αυτές τις μνήμες σε καθημερινή θέα στην πόρτα του ψυγείου.

Συλλογή τραγουδιών σε usb

Αν γνωρίζεις αρκετά καλά το μουσικό γούστο ενός αγαπημένου σου προσώπου, μπορείς να αφιερώσεις μερικές ώρες και να φτιάξεις μια λίστα με τραγούδια που θα του τη χαρίσεις σε ένα usb.

Έτσι όταν θα την ακούει στο laptop του ή στο αυτοκίνητο του, θα σε θυμάται όλη τη χρονιά!

Κάλτσες

Με τόσα πρωτότυπα σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά, ένα πολύ ωραίο και χρήσιμο δώρο είναι οι πολύχρωμες κάλτσες. Είναι ένα δώρο που πάντα θα προκαλέσει το χαμόγελο αυτού που θα το λάβει.