4 οικονομικοί τρόποι να βάλεις τάξη στο γραφείο σου

25.02.2020
4 οικονομικοί τρόποι να βάλεις τάξη στο γραφείο σου
Έξυπνες προτάσεις για να τακτοποιήσεις το χώρο εργασίας σου

Είτε δουλεύεις από το σπίτι είτε περνάς ώρες στο γραφείο του σπιτιού σου για αρκετές ώρες, θα ξέρεις πόσο σημαντική είναι η τάξη για να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου με όρεξη και συγκέντρωση.

Δες και αυτό: 10 εναλλακτικές χρήσεις καθημερινών προϊόντων που δεν είχες σκεφτεί και θα σου αλλάξουν τη ζωή

Παρακάτω θα βρεις όσα θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις το χώρο του γραφείου σου για περισσότερη αποδοτικότητα:

Καλάθι αχρήστων
Έχοντας ένα πρακτικό, χωρίς καπάκι κάδο αχρήστων θα αποτρέψεις τη δημιουργία ακαταστασίας και θα περιορίσεις τα σκουπίδια στην περιοχή εργασίας σου.

Αρχειοθήκη
Οι αποδείξεις, τα συμβόλαια, τα γράμματα και τα περιοδικά ενδέχεται να μην χρειάζεται να μέινουν στο χώρο εργασίας σου, αλλά πρέπει να στοιβάζονται κάπου με ασφάλεια. Αγόρασε ένα εύχρηστο ντουλάπι αρχειοθέτησης με έξυπνη κατασκευή ώστε να χωράει αρκετά πράγματα αλλά να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Αυτό το είδες; Ιδού γιατί πρέπει να βάλεις φίλτρα... καφέ στο σαλόνι σου!

Clips καλωδίων
Τα clip καλωδίων είναι φανταστικά επειδή είναι αποσπώμενα, επαναχρησιμοποιήσιμα και δεν προκαλούν βλάβες. Είναι επίσης πλήρως προσαρμόσιμα και μπορούν να κοπούν ή να συνδυαστούν. Είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμα αν έχεις κατοικίδια ή μικρά παιδιά που κυκλοφορούν γύρω από το χώρο εργασίας σου, καθώς θα μειώσουν τους κινδύνους πτώσης (παιδιά) και το μάσημα (κατοικίδια ζώα).

Κουτί τακτοποίησης καλωδίων
Ένας άλλος τρόπος να τακτοποιήσεις το χώρο εργασίας σου και να τον κάνεις πιο ευχάριστο στο μάτι, είναι με ένα κουτί τακτοποίησης καλωδίων. Πρόκειται για ένα καλά σχεδιασμένο πλαστικό κουτί που αποκρύπτει τα καλώδια. Δώσε προσοχή στις διαστάσεις του για να βεβαιωθείς ότι θα έχει τέλεια εφαρμογή.

Διάβασε επίσης: Πώς πρέπει να βάζεις τα μαχαιροπήρουνα στο πλυντήριο πιάτων; Να κοιτάνε προς τα πάνω ή προς τα κάτω;