To ένα σημαντικό πράγμα που ξεχνάς όταν πλένεις τα ρούχα σου

18.03.2020
To ένα σημαντικό πράγμα που ξεχνάς όταν πλένεις τα ρούχα σου
Είναι τα ρούχα σου πραγματικά καθαρά; Δες το ένα σημαντικό tip που δεν πρέπει να ξεχνάς.

Αν βάλουμε τις δουλειές του σπιτιού στη σειρά, διαπιστώνουμε ότι το πλύσιμο των ρούχων δεν ανήκει σε αυτές που μας απασχολούν ιδιαίτερα. Δεν απαιτεί κάποιο ιδιαίτερο χρόνο και κόπο όπως το σιδέρωμα ή το σκούπισμα, και σίγουρα δε χρειάζεται κάποιου είδους ειδική ικανότητα, όπως το μαγείρεμα. Για την ακρίβεια, είναι κάτι σχεδόν αυτόματο: ανοίγεις πλυντήριο, βάζεις απορρυπαντικό και μαλακτικό, διαλέγεις το πρόγραμμα και το αφήνεις να κάνει τη δουλειά του. Είναι όμως αυτό αρκετό για να εγγυηθείς στα ρούχα σου απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή;

Αν από τον τρόπο που το θέσαμε, έχεις ήδη υποπτευθεί πως η απάντηση είναι «όχι», έχεις απόλυτο δίκιο!

Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν; Αν θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την βαθιά καθαριότητα και την υγιεινή των ρούχων μας, υπάρχει ένα πράγμα που δεν πρέπει να ξεχνάμε: το ενισχυτικό πλύσης!

Μπορεί να το έχουμε στο μυαλό μας σαν κάτι που χρησιμοποιούσε η μαμά μας παλιά ή και σαν κάτι που χρησιμοποιούμε μόνο όταν τα ρούχα μας έχουν πολύ σκληρούς λεκέδες, αλλά το ενισχυτικό μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα:

Αρχικά, το ενισχυτικό πλύσης, με ένζυμα που εισχωρούν στις ίνες των ρούχων, αφαιρεί αποτελεσματικά κάθε βρωμιά από τα ρούχα. Ακόμα κι αυτές που δε βλέπεις. Σε συνδυασμό με συχνή πλύση των ρούχων σε πιο υψηλές θερμοκρασίες και πλένοντας ξεχωριστά τις πετσέτες (η οτιδήποτε άλλο μοιράζεσαι με όλους στο σπίτι), μπορείς να νοιώθεις σίγουρη για το τέλειο & υγιεινό αποτέλεσμα

Δεύτερον, το ενισχυτικό αφαιρεί τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία.

Eάν η αγαπημένη σου φόρμα μυρίζει ακόμα γυμναστήριο ακόμα κι όταν μόλις την έχεις βγάλει από το πλυντήριο, αυτό οφείλεται στα μικρόβια που έχουν κάνει σπίτι τους τα υφάσματα των ρούχων σου. Με το ενισχυτικό μπορείς να τους κάνεις μόνιμη έξωση!

Τέλος το ενισχυτικό οξυγονώνει τις ίνες των ρούχων φρεσκάροντας τα εις βάθος, ακόμα κι αν είναι μεταξωτά, μάλλινα ή κασμιρένια, κάνοντας τα ρούχα σου να μοιάζουν σαν καινούρια (ακόμα κι αν τα αγόρασες το 2005)!

Εάν μετά από αυτά, ψάχνεις ήδη να βρεις το κατάλληλο ενισχυτικό για σένα, σου προτείνουμε το ACE Gentile, σε υγρό ή σε σκόνη. Χάρη στο ειδικό μόριο Η8, το ACE Gentile είναι το απαλό λευκαντικό που σου προσφέρει ένα βαθύ καθαρισμό σε κάθε πλύση. Το Ace Gentile αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις οσμές αφήνοντας ένα φρέσκο άρωμα στα ρούχα σου, ενώ διατηρεί τα χρώματά τους έντονα και ζωηρά!

Περισσότερα tips για το πως να καθαρίσετε τους λεκέδες καλύτερα από τα ρούχα σας στο
https://ace.info/gr/sos-ace

Περισσότερα για το ενισχυτικό πλύσης Ace Gentile θα βρείτε εδώ:
https://www.facebook.com/ACEGentileGreece/
https://www.instagram.com/acegentilegr/?hl=el