Το απρόσμενο συστατικό για να απομακρύνεις τις ανεπιθύμητες μυρωδιές από τα ρούχα

25.05.2021
Το απρόσμενο συστατικό για να απομακρύνεις τις ανεπιθύμητες μυρωδιές από τα ρούχα
Ένας ειδικός καθαρισμού μοιράζεται τη συμβουλή του

Το πλυντήριο είναι αναπόφευκτο μέρος της ρουτίνας καθαρισμού μας. Ωστόσο, ο Patric Richardson, ειδικός καθαριότητας και παρουσιαστής του Laundry Guy, φέρνει λίγη χαρά και ηρεμία σε αυτήν την μερικές φορές κουραστική δουλειά. Από το σχολείο, ο Richardson είχε την ικανότητα να καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα, ένα πάθος που πήρε από τη γιαγιά του.

Όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μαγειρική σόδα να για καθαρίσεις

"Πάντα λέω ότι πλένεις ρούχα των ανθρώπων που αγαπάς", λέει ο Richardson σε δήλωση τύπου. "Το πλυντήριο είναι ένα είδος γλώσσας αγάπης. Είναι προνόμιο να πλένω τα ρούχα των πελατών μου".

Στην εκπομπή του Richardson, ο ίδιος μοιράζεται τις δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές του για να βοηθήσει τους πελάτες να αναβιώσουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τους αντικείμενα. Μία από τις πιο περίεργες συμβουλές του, είναι η χρήση βότκας για την απομάκρυνση τυχόν ανεπιθύμητων μυρωδιών που μπορεί να βρουν το δρόμο τους στα ρούχα σας. Ναι, σωστά διάβασας: Η ίδια ουσία που χρησιμοποιείται για την ανάμειξη μαρτίνι μπορεί επίσης να καθαρίσει λερωμένα ρούχα.

Μπάνιο χωρίς παράθυρα; Να τι μπορείς να κάνεις για να μη μυρίζει

«Μπορείς να ψεκάσεις την τσάντα γυμναστικής σου με βότκα. Αν βρίσκεσαι δίπλα σε έναν καπνιστή και ενοχλείσαι από τη μυρωδιά, μπορείς επίσης να ψεκάσεις με βότκα», λέει ο Richardson. Η αποτελεσματικότητα της βότκα προέρχεται από την υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, η οποία βοηθά στην εξουδετέρωση των μυρωδιών, ενώ ταυτόχρονα απολυμαίνει.