Cheap art!

03.09.2007
Τίποτα δεν πάει χαμένο! Γυαλί και πλαστικό εμπνέονται από την pop αισθητική για να «σχεδιάσουν» ένα κομψό και χρηστικό τραπέζι εξωτερικού χώρου.

ΙΜL Image Group

Μια πρωτότυπη, οικονομική και απλή κατασκευή θα σας εξασφαλίσει ένα ιδιαίτερο τραπέζι για τους εξωτερικούς χώρους της κατοικίας σας. Χρησιμοποιήστε συνηθισμένα και φτηνά υλικά, όπως πλαστικά μπουκάλια, γυαλί και μπλε βαφή, προσθέστε μερικές δόσεις φαντασίας και δημιουργήστε ένα τελικό αποτέλεσμα που θα εκπλήξει, με τη μεταμόρφωσή του, όχι μόνο τους καλεσμένους σας αλλά ακόμα και εσάς τους ίδιους. Κόψτε τους πάτους των μπουκαλιών σε ύψος 2 εκ. Χρησιμοποιήστε το καρφωτικό και στερεώστε μεταξύ τους 15 πάτους, δημιουργώντας μια ίσια λωρίδα. Ενώστε τις άκρες της και φτιάξτε έναν κύκλο. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία και δημιουργήστε συνολικά 6 δαχτυλίδια από πάτους μπουκαλιών. Στερεώστε τα μεταξύ τους, το ένα πάνω στο άλλο, με το καρφωτικό.

Χρωματίστε τον πλαστικό σωλήνα με το σπρέι και αφήστε να στεγνώσει καλά. Για να φτιάξετε τη βάση του τραπεζιού, περάστε τους πάτους των μπουκαλιών γύρω από το σωλήνα έτσι ώστε να τον καλύψετε. Κολλήστε με τη σιλικόνη το λάστιχο περιμετρικά του γυαλιού και στη συνέχεια με την ειδική, διάφανη κόλλα τη γυάλινη επιφάνεια πάνω στην κυλινδρική βάση.