FYI

Γίνε στιλίστρια στο River West & κέρδισε 1.000€

17.10.2011
Το νέο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, διοργανώνει από τις 14 έως 27 Οκτωβρίου, έναν trendy διαγωνισμό “WIN IN STYLE”

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Το νέο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, διοργανώνει από τις 14 έως 27 Οκτωβρίου, έναν trendy διαγωνισμό “WIN IN STYLEπου θα αναδείξει την /τον «Fashion Stylist» του φθινοπώρου!

Όσοι αγαπάτε τη μόδα, τα ψώνια, λατρεύετε να κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας και φυσικά, όσοι απλά θέλετε να διασκεδάσετε, είστε καλοδεχούμενοι και απολύτως απαραίτητοι για το διαγωνισμό του RIVER WEST!

Περιπλανηθείτε στους ορόφους του νέου εμπορικού κέντρου, χαζέψτε τις βιτρίνες, χαρείτε την παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα και αγοράστε τα κομμάτια που σας κάνουν το «κλικ».

Όταν ολοκληρώσετε τα ψώνια σας, σας περιμένουμε για να δημιουργήσετε τις δικές σας, Fashion επιλογές.

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, το Fashion Atelier θα σας βοηθήσει για να δημιουργήσετε το δικό σας Outfit! H ομάδα του RIVER WEST θα φωτογραφίσει το outfit του κάθε διαγωνιζόμενου και θα το ανεβάσει στην επίσημη σελίδα του RIVER WEST στο Facebook (www.facebook.com/RiverWestOfficial), από 31 Οκτωβρίου μέχρι 09 Νοεμβρίου 2011, αναμένοντας τους ψήφους των παθιασμένων με τη μόδα!

Νικητές του διαγωνισμού, θα αναδειχθούν οι τρεις Fashion Stylists με τους περισσότερους ψήφους . Ο πρώτος θα κερδίσει 1000€ ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος από 500€.

Πλούσια fashionable δώρα θα κληρωθούν για όσους διαγωνιζόμενους δεν κερδίσουν αλλά και για όσους φίλους του RIVER WEST μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν το αγαπημένο τους outfit.

Μοναδική προϋπόθεση λοιπόν, για τη συμμετοχή στο super διαγωνισμό είναι ημερήσιες αγορές αξίας 30€ και άνω από τα καταστήματα του RIVER WEST.

Έλα, κάνε τα ψώνια σου και μετά.. κάνε το ψώνιο σου!

Γίνε, ο Fashion Stylist του RIVER WEST!

Λεωφόρος Κηφισού 96, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050,

www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial