FYI

Πιες τον καφέ σου με γούστο ή αλλιώς Dolce Gusto

17.10.2011
Η αγαπημένη μηχανή πολλαπλών ροφημάτων NESCAFÉ® Dolce Gusto®, που εδώ και ένα χρόνο έχει μπει στη ζωή μας

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Η αγαπημένη μηχανή πολλαπλών ροφημάτων NESCAFÉ® Dolce Gusto®, που εδώ και ένα χρόνο έχει μπει στη ζωή μας και μας έχει δώσει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε αγαπημένα ροφήματα στο σπίτι, δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει! Διαθέτοντας ως πλέον βασικό πλεονέκτημα το άψογο design και το μοναδικό της στυλ δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα θεσμό όπως το Athens Xclusive Designers Week στον οποίο δίνει τη δική της γεύση!!

Η NESCAFÉ® Dolce Gusto® θα είναι η πρωταγωνίστρια του φετινού θεσμού που θα λάβει χώρα 22 – 25 Οκτωβρίου στο Μέγαρο της Εθνικής Ασφαλιστικής καθώς φέτος θα είναι από τους βασικούς χορηγούς. O χώρος του Μεγάρου της Εθνικής Ασφαλιστικής θα πλημμυρίσει με αρώματα από τα καλώντας σας να απολαύσετε και εσείς την εμπειρία των άψογων ροφημάτων που φτιάχνει η μηχανή!

Ελάτε και εσείς να γνωρίσετε από κοντά την πρωταγωνίστρια του φετινού θεσμού στο μοναδικό fashion stand που θα έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά για το Athens Xclusive Designers Week και να απολαύσετε τα μοναδικά ροφήματα που προσφέρει.

Παράλληλα, τις ημέρες διεξαγωγής του θεσμού, καθημερινά ένας τυχερός fashion lover θα κάνει δική του μια συλλεκτική μηχανή NESCAFÉ® Dolce Gusto®, την Piccolo Agatha! Η μηχανή έχει σχεδιαστεί από τη γνωστή σχεδιάστρια Agatha Ruiz De La Prada και κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό.

Απολαύστε τις νέες γεύσεις της NESCAFÉ® Dolce Gusto® και ζήστε την εμπειρία του Athens Xclusive Designers Week!!

Λίγα λόγια για τη NESCAFÉ® Dolce Gusto®:

Με την υπογραφή, την τεχνογνωσία και την υψηλή ποιότητα δύο κορυφαίων μαρκών (Nestlé & Krups) στην Ελλάδα, η NESCAFÉ® Dolce Gusto® είναι η μοναδική μηχανή πολλαπλών ροφημάτων που λειτουργεί με πίεση 15 bar ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα παραγωγής ζεστών και κρύων ροφημάτων.

Η NESCAFÉ® Dolce Gusto® είναι μοναδική για πέντε λόγους:

  • Μεγάλη ποικιλία αγαπημένων ροφημάτων
  • Εγγύηση άριστης ποιότητας καφέ χάρη στην επαγγελματική λειτουργία του συστήματος με 15 bars
  • Παραγωγή ζεστών και κρύων ροφημάτων
  • Ευκολία στη χρήση, που επιτρέπει την παρασκευή ροφημάτων με αφρόγαλα, στο λεπτό!

Μοναδικό design και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε τέσσερα ιδιαίτερα σχέδια μηχανών για κάθε γούστο!