FYI

Maison Martin Margiela -Η&Μ: κομμάτια που λατρέψαμε

05.11.2012
Ο Maison Martin Margiela είναι ένας οίκος που πάντα ακολουθούσε το δικό του μονοπάτι και συχνά ήταν εκτός των συμβατικών πλαισίων της μόδας. Για το λόγο αυτό, όταν ακούσαμε για τη συνεργασία του με την H&M ανυπομονούσαμε να δούμε το αποτέλεσμα!

Αν σου αρέσουν τα oversized ρούχα και αξεσουάρ, οι έντονες γραμμές και το ανδρόγυνο στυλ, τότε αυτή η κολεξιόν θα σε συναρπάσει!

Ολόκληρη η συλλογή αποτελεί μία ανασκόπηση της δημιουργικής προσέγγισης του οίκου ΜΜΜ. Είναι μια σειρά από επανεκδόσεις παλαιότερων σεζόν του οίκου Maison Martin Margiela.

Τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια από το αρχείο του οίκου δημιουργούνται και πάλι με ανανεωμένα σχέδια και υλικά και προσφέρονται στο ευρύ κοινό ως αποκλειστική σύνοψη της ιστορίας του ΜΜΜ. Επιπλέον, κάθε κομμάτι θα φέρει μία ειδική ετικέτα που θα αναγράφει τη σεζόν από την οποία προέρχεται, από μία περίοδο 23 ετών από την ίδρυση του οίκου!

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε 230 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και στο διαδίκτυο από τις 15 Νοεμβρίου!

Η H&M γιόρτασε τη συνεργασία της με το γαλλικό οίκο Maison Martin Margiela στη Νεα Υόρκη σε μία ιδιαίτερη βραδιά γεμάτη μόδα και celebrities!

Aπό την Ιωάννα Γαρεφαλάκη, fashion editor του blog http://hotspotemily.blogspot.gr/