FYI

Bρεθήκαμε στο press preview της H&M για την Άνοιξη 2013

29.11.2012
Η H&M προτείνει ποικιλία στο στυλ και με όλα τα ιδιαίτερα σχέδια που φέρνει στο προσκήνιο της μόδας στην ανοιξιάτικη συλλογή του 2013, φροντίζει ώστε κάθε fashionista να μπορεί πολύ εύκολα να ανανεώσει το στυλ της με κομμάτια που ταιριάζουν στη διάθεσή της!

Αν και μόλις καλωσορίζουμε το χειμώνα, πάρε μια γεύση για το τι θα βρεις στα συγκεκριμένα καταστήματα σε λίγους μήνες από τώρα για να είσαι προετοιμασμένη!

Η συλλογή λοιπόν φέρνει το μποέμ στυλ και πάλι στον 21ο αιώνα με διακοσμητικά και τελειώματα σε μοντέρνα σχήματα που προδίδουν ταυτόχρονα αθλητικό και χαλαρό ύφος.

Η έμφαση δίνεται στις νέες μορφές διακοσμητικών στοιχείων, με μοτίβα σωληνώσεων στα φούτερ, φορέματα και κολάν, φούστες με φούντες ή κρόσσια και δερμάτινα μπουφάν με ανάγλυφα σχέδια.

Τα χρώματα είναι πετροπλυμένα, και κομμάτια όπως το φούτερ με το διακοσμημένο μπροστινό μέρος και η άσπρη φαρδιά παντελόνα αποτελούν βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, που θα φορεθούν όλη τη σεζόν.

Τα αξεσουάρ συνεχίζουν να αποπνέουν την αίσθηση του χειροποίητου, με τσάντες και σκουλαρίκια με φούντες, ένα βραχιόλι με κρεμαστό διακοσμητικό ανανά και ένα κολιέ γραβάτα. Τα καουμπόικα μποτάκια ολοκληρώνουν το look, όπως και οι εσπαντρίγιες και τα ίσια σανδάλια με τις μεγάλες αγκράφες.

«Το νέο μποέμικο στυλ δείχνει και πάλι νέο, χάρη στα αθλητικά σχήματα, τα πετροπλυμένα χρώματα και τις νέες μορφές διακόσμησης. Αυτά τα κομμάτια μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αναμειγνύοντας τη διακόσμηση με κάτι πιο μίνιμαλ και χρησιμοποιώντας τον όγκο για τη δημιουργία ολοκαίνουργιων συνόλων», λέει η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της H&M.

Ρεπορτάζ για WomenOnly, Ιωάννα Γαρεφαλάκη, fashion editor του http://hotspotemily.blogspot.gr/