FYI

Lipton Linea: αγάπησε τον εαυτό σου στις γιορτές!

07.12.2012
To Lipton Linea μπαίνει στο κλίμα και σας προετοιμάζει για τις εορταστικές σας εμφανίσεις λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου μαζί με τα notosgalleries και το notoshome!

Τα notosgalleries* στον Πειραιά και το notoshome* στο Golden Hall για τα διήμερα 07&08 και 14&15 Δεκέμβρη, καθώς και τα notos galleries* στην Αθήνα από 11-15 Δεκέμβρη θα σας δροσίσουν κατά τη διάρκεια των αγορών σας, με ένα απολαυστικό κρύο Lipton Linea!

Πρόσθεσε στην καθημερινότητά σου το κρύο Lipton Linea, το μοναδικό πράσινο τσάι με διπλάσια περιεκτικότητα σε κατεχίνες** και ετοιμάσου για μοναδικές εορταστικές εμφανίσεις. Αντικατέστησε με αυτό, 2 ροφήματα την ημέρα, πλούσια σε θερμίδες, μειώνοντας με απολαυστικό και υγιεινό τρόπο τις συνολικές θερμίδες που λαμβάνεις μέσα στην ημέρα!

Το Lipton Linea, δεν περιέχει ζάχαρη ούτε θερμίδες και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους φροντίζουν το σώμα τους.

Επιπλέον, το Lipton Linea είναι μια εξαιρετική πηγή ενυδάτωσης του οργανισμού καθώς προσφέρει όλα τα οφέλη του πράσινου τσαγιού. Ένας μοναδικός δροσερός συνδυασμός πράσινου τσαγιού εμπλουτισμένο σε κατεχίνες* με γευστικά φρούτα.

Διάλεξε τη γεύση που σου ταιριάζει περισσότερο ανανά & ιβίσκο, λευκό ροδάκινο ή εσπεριδοειδή και Καλά Χριστούγεννα!

* notosgalleries Πειραιά: Ηρ. Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού, notosgalleries Αθήνα: Σταδίου & Αιόλου, notoshome: Εμπ. κέντρο Golden Hall, Λ.Κηφισίας 37Α (μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων)

**σε σχέσεη με την κλασική γεύση πράσινου τσαγιού