FYI

Δωρεάν επτάλεπτα chair massages από τα Asian Spa City Retreats

10.12.2012
O Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat για 2 ολόκληρες εβδομάδες μεταφέρει την μαγεία και την ιδιαίτερη φιλοσοφία του στα εμπορικά κέντρα Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Από τις 15 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2012, mini Asian Spas δημιουργούνται σε ειδικά σημεία στα 2 εμπορικά κέντρα όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν επτάλεπτα chair massages, να ενημερωθούν αλλά και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Όσοι περάσουν από τα mini Αsian Spas θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικές θεραπείες από τα Asian Spa, προϊόντα προσώπου και σώματος της Environ, προϊόντα make-up της Jane Iredale, προϊόντα προσώπου και σώματος της Phytomer, προϊόντα good living της Branche D’Olive καθώς και προϊόντα Asian Spa.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν όμως εδώ! Μέσω των Facebook fan pages των εμπορικών κέντρων Golden Hall και Mediterranean Cosmos, μπορούν να συμμετέχουν στους Christmas διαγωνισμούς τους και να κερδίσουν δώρα από τα Asian Spa μεταξύ των οποίων διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία Hyatt Regency Thessaloniki και Athenaeum InterContinental στην Αθήνα, luxury θεραπείες προσώπου και σώματος καθώς και μοναδικά προϊόντα spa.