FYI

Έπιπλα και χώροι στα μέτρα σας από το "Sous Sol"

24.12.2012
Μοναδικά κομμάτια φτιαγμένα με μεράκι δια χειρός Μαρίας Βελιζιώτη και Γιώργου Ανδριτσάκη.

Η Μαρία Βελιζιώτη ασχολούνταν, ερασιτεχνικά, επί χρόνια με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, αν και είναι χημικός μηχανικός, και ο καλός της Γιώργος Ανδριτσάκης λάτρευε πάντα τις ξυλουργικές εργασίες, αν και είναι επαγγελματίας δύτης.

Κάποια στιγμή αποφάσισαν να κάνουν δουλειά τα χόμπι τους και άρχισαν να αναζητούν τον χώρο. Το παλιό Εργαστήριο Αγιογραφίας στο Κουκάκι ήταν αυτό που ήθελαν: Ενας δαιδαλώδης χώρος με πέτρινους τοίχους, τοιχογραφίες, που τα παιδιά βρήκαν καθώς έξυναν τον τοίχο, και μια μικρή εσωτερική αυλή. Την ανακαίνιση του χώρου, την έκαναν μόνοι τους. Ετσι, γεννήθηκε το Sous Sol (υπόγειο), όπου ο Γιώργος και η Μαρία παρουσιάζουν τα έπιπλα, τα αντικείμενα και τα φωτιστικά στα οποία κάνουν restyling. Παράλληλα, σχεδιάζουν και δημιουργούν δικά τους κομμάτια, ενώ αναζητούν συνεχώς παλιά αντικείμενα που φρεσκάρουν και ξαναζωντανεύουν.

Ο Γιώργος Ανδριτσάκης κατασκευάζει ή εκμοντερνίζει τα έπιπλα του Sous Solσε ένα ξυλουργείο στην Ηλιούπολη, όπου με δύο άλλους συναδέλφους του, τον Αλέκο Μονοκάνδηλο και τον Νίκο Ιωάννου, έχουν δημιουργήσει τη Συλλογικότητα «Μαστοράντζα». Εκεί, μπορείτε να παραγγείλετε διάφορα έπιπλα ή να ανανεώσετε τα δικά σας. Οι τιμές είναι πολύ καλές και μια επίσκεψη αξίζει τον κόπο (Μαστοράντζα: Λευκωσίας 17, Ηλιούπολη).

Sous Sol, Βεΐκου 6, Κουκάκι, τηλ. 211-4004818 email: [email protected]