FYI

Προσφορά υγείας: Χάσε τα κιλά που πήρες τις γιορτές

22.01.2013
Χάσε τα περιττά κιλά των εορτών και γέμισε τον οργανισμό σου με ευεξία!Έως και 11 Φεβρουαρίου το doctoranytime.gr, σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους διαιτολόγους που συνεργάζεται, προσφέρει την πρώτη επίσκεψη με κόστος μόνο 20 ευρώ!

Τις εβδομάδες των γιορτών μέσα στην ευρύτερη ευθυμία που επικρατεί, αφήνουμε τον εαυτό μας να βγει λίγο από το πρόγραμμα και να κάνει μικρές ή μεγαλύτερες παρασπονδίες. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Illinois ο μέσος ενήλικας τείνει να προσλαμβάνει 2-3 κιλά κατά τη διάρκεια των εορτών.

Το www.doctoranytime.gr, βοηθάει να απαλλαχθούμε από τα περιττά κιλά των εορτών και να γεμίσουμε τον οργανισμό μας με ευεξία αφιερώνοντας τον μήνα Ιανουάριο σε όλους όσους θέλουν να αισθανθούν πιο όμορφα με το σώμα τους!

Έως και 11 Φεβρουαρίου το doctoranytime.gr, σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους διαιτολόγους που συνεργάζεται, προσφέρει την πρώτη επίσκεψη με κόστος μόνο 20 ευρώ.

Η επίσκεψη περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, λιπομέτρηση και πρόγραμμα διατροφής. Κλείστε τώρα το ραντεβού σου, με τον διαιτολόγο της επιλογής σου, κάνοντας κλικ εδώ.

Και μην ξεχνάς: Οποιονδήποτε γιατρό και αν χρειαστείς, στο www.doctoranytime.gr θα βρεις τον κατάλληλο για εσένα, μέσα από τους 1.650 γιατρούς από 47 ειδικότητες. Μέσα από το site έχεις τη δυνατότητα να δεις το βιογραφικό του γιατρού, τα ασφαλιστικά ταμεία που δέχεται, το κόστος επίσκεψης και να κλείσεις ραντεβού μαζί του την ίδια στιγμή online!