FYI

H System Alliance Europe και στην Ελλάδα

07.02.2013
Η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. νέος συνεργάτης δικτύου από την 1η Φεβρουαρίου 2013.


Από τις αρχές του μήνα η εταιρεία ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. με τα υποκαταστήματά της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενισχύει το δίκτυο της System Alliance Europe.

Με αυτήν την ένταξη, το δίκτυο ομαδικών αποστολών της System Alliance Europe έχει πλέον 53 μέλη με 185 υποκαταστήματα σε 27 χώρες.

Από την ίδρυσή της το 1923, η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε., έχει εξελιχθεί σε κορυφαία εταιρεία εμπορευματικών μεταφορών στην Ελλάδα και αντιπροσωπεύεται στα Βαλκάνια και στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πιάσουμε το στόχο μας σε μία δύσκολη αγορά. Η ΟΡΦEΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ έχει εξαιρετική εμπειρία», δήλωσε ο Uwe Meyer, Managing Director της System Alliance Europe.

Ένα σύνολο 600 εργαζομένων, από τους οποίους οι 380 στην Ελλάδα, διασφαλίζει άριστη ποιότητα στην επεξεργασία σε όλες τις λειτουργίες των logistics. Η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΙΝΟΓΛΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε., έχει χτίσει άριστη φήμη ειδικά στις διεθνείς μεταφορές έργων τέχνης, οι οποίες απαιτούν ιδιαίτερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Η System Alliance Europe συνδυάζει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κορυφαίων παρόχων υπηρεσιών logistics μεσαίου μεγέθους, προσφέροντας στους πελάτες της μία Ευρωπαϊκή πλατφόρμα για συναποστολές μεταφορών μέσω του συνεργάτη μας στην περιοχή τους. Οι οδηγίες που ακολουθούνται στην οργάνωση και τη μηχανογράφηση εγγυώνται υψηλά επίπεδα ποιότητας, διαφάνεια στις διαδικασίες και αξιόπιστη διαχείριση των αποστολών.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα μας www.systemallianceeurope.net