FYI

Kαι η Ιουλιέτα θα επέλεγε εσώρουχα Ιntimissimi

26.07.2013
Eυτυχώς που βρήκα νωρίς τον Ρομέο μου! Αυτό έλεγα στον εαυτό μου το διήμερο 23 και 24 Ιουλίου, τις ημέρες που λάμβανε χώρα δηλαδή, το fashion show της Intimissimi στη μαγική Βερόνα για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-2014.

Sexy και Luxury, αυτές είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη Fall/Winter συλλογή της Intimissimi.

Kυριαρχούν οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες που υπογραμμίζουν την αισθησιακότητα με looks που έχουν στόχο την αποπλάνηση και δεν άφήνουν τίποτα στην τύχη.

Tο fashion show είχε ως πηγή έμπνευσης τα ‘20s, τα οποία λατρέψαμε και πάλι από την αρχή με την ταινία "Υπέροχος Γκάτσμπι"!

2000 άνθρωποι παρευρέθηκαν στο show ενώ 14 fashion bloggers από όλο τον κόσμο, ήταν οι special guests: Caroline Boomst, Doina Ciobanu, Emily Hartridge, Maritsa and.

Η Κορίνα Βρούσια του typemystyle.com, ήταν η ελληνίδα blogger. Ολοι τους μπήκαν στον κόσμο του στυλ by INTIMISSIMI!

Φυσικά, το στυλ της Intimissimi ανέδειξαν άψογα 20 όμορφα, διεθνή top models, τα οποία έλαβαν μέρος στην πασαρέλα που άνοιξε και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο η Tamara Lazic, το εκθαμβωτικό και sexy 22 χρονο, μοντέλο από τη Σερβία –η νέα ανακάλυψη της Intimissimi.

16 μέλη από την υπέροχη"Gaga Symphony Orchestra" ήταν επί σκηνής, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Giorgio Fabbri- 6 βιολιά, 2 βιόλες, 2 βιολοντσέλο, 1 κοντραμπάσο, 2 κόρνα, 2 τρομπόνια και τύμπανα.

Ευτυχώς για εμάς τις άτυχες Ιουλιέτες που δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στη Βερόνα, μπορούμε να κάνουμε κλικ στο #intimissimishow και να δούμε όλα όσα αφορούν το σόου!

Από την Κατερίνα Πατούλια