FYI

Η&Μ supports Greek fashion!

17.10.2013
H H&M Greece και το περιοδικό ELLE σας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη της εβδομάδας μόδας και να στηρίξετε με τον τρόπο σας τους νέους Έλληνες σχεδιαστές και τα νέα ταλέντα την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου @Η&Μ Ερμού 54, στις 18.30.

Δείτε από κοντά τις Χειμερινές προτάσεις των τεσσάρων διακεκριμένων νικητών των περσινών New Designers Awards του 13ου AXDW που θα επιμεληθούν μια αποκλειστική βιτρίνα με Η&Μ Winter Looks ενώ θα παρευρεθούν στην εκδήλωση για να δημιουργήσουν real time τις δικές τους χειμερινές προτάσεις και να συνομιλήσουν με τους παρευρισκόμενους.

Γνωρίστε από κοντά τη Μαρία Τάγκαλου, νικήτρια του MB Fashion Award Greece for innovation and top aesthetic, τoν Σπύρο Στεφανουδάκη (Ins²omniac), νικητή του Best New Designer, τη Μαρία Πραστάκου (180 degrees), νικήτρια του βραβείου Best Trendsetter και τη Λουκία Κυριακού (LK Creations), νικήτρια του βραβείου Best Catwalk καθώς και τις styling experts του περιοδικού ELLE, Βασιλική Παππά και Γεωργία Κλεισούρα.

Ακόμη, λάβετε μέρος στο διαγωνισμό της Η&Μ http://j.mp/hnm-greek-fashion

και γίνετε ο ένας από τους 5 τυχερούς που θα συμμετάσχουν στο Styling Workshop. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία - κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης - να λάβουν styling training από τους Visual Merchandisers της Η&Μ καθώς και στυλιστικές συμβουλές από τους τέσσερις Designers και το ELLE. Το καλύτερο look που θα αναδειχθεί θα παρουσιαστεί στο ELLE Δεκεμβρίου!

Επιπλέον, κάντε κλικ στο παρακάτω link https://hnm-greek-fashion.eventbrite.com/, εκτυπώστε το voucher και κερδίστε 20% έκπτωση* σε όλες σας τις αγορές σας!!!

Είσοδος ελεύθερη/ Free drinks

*Η έκπτωση ισχύει μόνο για τις 17/10 μεταξύ 18.30 με 21.00 και μόνο στο κατάστημα της Ερμού 54 και δεν μπορεί να συνδυαστεί με κάποια άλλη προσφορά!

Κάντε like στην επίσημη σελίδα της Η&Μ στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/hm, ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://www.twitter.com/hmhellas