FYI

Εγκαίνια για το e-shop της Sisley

11.11.2013
Η Sisley παρουσιάζει τη σαγηνευτική, προσιτή και σύγχρονη μόδα μέσω του νέου της website shop.sisley.com

Ένα μαγευτικό περιβάλλον αγορών για γυναίκες και άνδρες όπου τα συνθήματα είναι το πάθος και η κομψότητα και για απαιτητικούς σύγχρονους καταναλωτές.

Το e-shop αναδεικνύει τον αισθησιακό κόσμο του στυλ της Sisley και τους υπέροχους συνδυασμούς των ρούχων της όπου παρουσιάζονται οι λογικές τιμές και το εύρος ενός σήματος το οποίο, με περισσότερους από ένα εκατομμύριο οπαδούς στο Facebook, είναι ένα μία νέα τάση της γενιάς του διαδικτύου.

Κλειδί και στόχος για την στρατηγική πωλήσεων της Sisley είναι η ενίσχυση της θέσης της μάρκας μέσα από μια συνεπή και αξιόπιστη εμπειρία αγορών.

Για τη Sisley, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει σχέση με την ποιότητα, τις σωστές υπηρεσίες, τις πληροφορίες και την υποστήριξη πελατών. Οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν στην ιστοσελίδα και να παραμένουν ενήμεροι για όλες τις πρωτοποριακές ιδέες και τάσεις. Οι αγορές μπορούν να επιστραφούν και να ανταλλαχθούν χωρίς περαιτέρω δαπάνες εντός 15 ημερών από την αγορά. Όταν το e-shop είναι σε πλήρη λειτουργία θα περιλαμβάνει μια ζωντανή υπηρεσία συνομιλίας με τους πελάτες.

Το e-commerce της Sisley εγκαινιάζεται στην Ευρώπη, όπου e-shops θα ανοίξουν ταυτόχρονα σε 28 χώρες και σταδιακά θα επεκταθεί σε Ιαπωνία και Ηνωμένες Πολιτείες.