FYI

Η νέα εποχή στο πλύσιμο των ρούχων έφτασε

19.11.2013
Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε δύο "Μεγάλες" ιδέες από την LG & την Electronet.

Σας παρουσιάζουμε τo νέo πλυντήριο ρούχων της LG F1255FD χωρητικότητας 15 kg! Ελαχιστοποιεί των αριθμό των πλύσεων ενώ παράλληλα προσφέρει ευκολία και άνεση στην πλύση ειδών μεγάλου όγκου. Επιπλέον διαθέτει αυτόματο ζύγισμα ρούχων, επιλέγει το βέλτιστο χρόνο πλύσης και ξεβγάλματος, καθώς και την κατανάλωση νερού που απαιτείται.

Ο κινητήρας Direct Drive, με 10ετή εγγύηση και ενεργειακής κλάσης Α++, εξοικονομεί ενέργεια και μειώνει στο ελάχιστο τους κραδασμούς και τους θορύβους κατά τη διάρκεια της πλύσης.

H δεύτερη μεγάλη ιδέα που σας παρουσιάζει η Electronet είναι το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG F14A8RD. Μία μόνο συσκευή αρκεί για να έχεις όλη την ευκολία που χρειάζεσαι. Πλυντήριο 9 kg αλλά και στεγνωτήριο 6 kg, για εξοικονόμηση χρόνου με το πρόγραμμα πλύση/στέγνωμα, ενώ επιπλέον εξοικονομείς χώρο και χρήματα.

Η προηγμένη τεχνολογία 6 Motion Direct Drive, με 6 διαφορετικές κινήσεις, προσαρμόζει την κίνηση και την ταχύτητα του κάδου στις ανάγκες του κάθε υφάσματος για καλύτερα αποτελέσματα πλύσης και φροντίδα στα ρούχα.

Επιπλέον στην Electronet μπορείτε να βρείτε συσκευές LG με 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση όπως το πλυντήριο ρούχων F10B9QD 7kg, 6 Motion Direct Drive, ενεργειακής κλάσης Α+++ - 10% και τον ψυγειοκαταψύκτη GBB530PVQWB 377 lt, Τotal No Frost, ενεργειακής κλάσης Α+, σε χρώμα Platinum Silver.

Μοναδικές προτάσεις από την Electronet και την LG για να ανακαλύψετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Σας περιμένουμε στα καταστήματα Electronet για να σας εξυπηρετήσουμε.

Πληροφορίες: 801 700 71 71 / www.electronet.gr