FYI

Νόστιμες συνταγές θαλασσινών στο Athens Metro Mall

20.02.2014
Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) μας προσκαλεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στο Athens Metro Mall (σταθμός Μετρό Αγ. Δημητρίου), για να μαγειρέψουμε παρέα με τη σεφ Ντίνα Νικολάου λαχταριστές και πρωτότυπες συνταγές με τα κατεψυγμένα θαλασσινά σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Από τις 12:00 έως τις 20:00 οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της γνωστής σεφ και να γευτούν μοναδικές συνταγές με άρωμα θάλασσας. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο επίπεδο 0 του Athens Metro Mall, η γνωστή σεφ θα μαγειρέψει εύκολες και υγιεινές συνταγές με κατεψυγμένα αλιεύματα, όπως γαρίδες, καλαμαράκια, χταπόδι, φιλέτο γλώσσας και σφυρίδας, συνδυασμένες πάντα με πρώτες ύλες από την πλούσια ελληνική γη.

Η Ντίνα Νικολάου θα σας παρασύρει στη γεύση με έξυπνες και οικονομικές λύσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι, αλλά και για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, με πρωτότυπες σαρακοστιανές γεύσεις.

Συντροφιά με τη σεφ θα βρίσκεται η διακεκριμένη διατροφολόγος, Κωνσταντίνα Καρασούλη, η οποία θα ενημερώνει το κοινό σχετικά με την υψηλή θρεπτική αξία των κατεψυγμένων αλιευμάτων, που συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας με την προστατευτική τους δράση έναντι των καρδιαγγειακών νοσημάτων, τη βελτίωση νοητικών λειτουργιών και τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης διαφόρων μορφών καρκίνου.

Όσοι επισκεφτούν το Σάββατο το Athens Metro Mall για τα ψώνια τους ή και για μία χαλαρή βόλτα, θα ταξιδέψουν στη γεύση με θαλασσινές λιχουδιές και θα ενημερωθούν για το πόσο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μπορούν να φτιάξουν νόστιμα και πλούσια σε θρεπτική αξία γεύματα για όλη την οικογένεια.