FYI

Beauty e-shopping όπως δεν το είχες φανταστεί ποτέ!

06.10.2014
Είναι ωραίο να φροντίζεις τον εαυτό σου, αλλά σίγουρα είναι ακόμη πιο όμορφο να σε φροντίζουν και μάλιστα απλά με ένα κλικ.

Μια πρωτοπόρα ηλεκτρονική πλατφόρμα B2C ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του e-shopping.

Πρόκειται για 2 καινοτόμα ηλεκτρονικά καταστήματα το Femall.gr & και το OTCpharmacy.gr, που συνδυάζουν 1 κοινό καλάθι αγορών και παρέχουν την πληρέστερη γκάμα προϊόντων υγείας, φροντίδας και ομορφιάς καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού & ενημερωμένου καταναλωτή.

Το ΟTCpharmacy.gr είναι ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό φαρμακείο με μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως συμπληρώματα διατροφής, δερμοκαλλυντικά, βρεφικά και παιδικά προϊόντα, διαγνωστικά και πολλά άλλα.

Vichy, Korres, La Roche Posay, Frezyderm, Solgar, Chicco, Power Health, Bepanthol είναι ορισμένες από τις εταιρείες που θα βρείτε στο OTCpharmacy.gr

Το Femall.gr αποτελεί την απόλυτη εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς και της φροντίδας. Στο Femall.gr θα βρείτε μια πλούσια γκάμα από αυθεντικά προϊόντα ομορφιάς & περιποίησης, αρώματα και αξεσουάρ καθώς και όλα τα αγαπημένα σας brands όπως Estee Lauder, Christian Dior, La Prairie, Clinique, Lancome, Alterna, Miyake, Armani και πολλά ακόμη.

Περιηγηθείτε στη φιλόξενη πλατφόρμα του femall.gr/otcpharmacy.gr με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα και κάνετε τις αγορές σας στις καλύτερες τιμές σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Τα προϊόντα σας θα φθάσουν απευθείας στην πόρτα σας μέσα σε ιδιαίτερα κομψές συσκευασίες.

Ότι χρειάζεσαι για να αρχίσεις τη μέρα σου, όποιος κι αν είναι ο τύπος σου, όπου κι αν βρίσκεσαι, έχεις κοντά σου ένα e-shop περιποίησης & φροντίδας.

Aπλά με ένα κλικ η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Καλή περιήγηση.