FYI

Πώς θέλεις τα δικά σου πατατάκια;

29.10.2014
Τα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ σε προσκαλούν να δημιουργήσεις εσύ την επόμενη νέα γεύση τους!
Tα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ, απογειώνουν την απόλαυση και καινοτομούν για άλλη μία φορά παρουσιάζοντας την ενέργεια «What’s The Flavor?»: Με ένα κλικ στο www.whatstheflavor.gr, μπορείς να δημιουργήσεις εσύ την επόμενη γεύση των Τσακίρης !
Οι λάτρεις των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους γευστικό και εκρηκτικό συνδυασμό: Επιλέγοντας την αγαπημένη γεύση ανάμεσα στον παραδοσιακό γύρο και την μοναδική BBQ sauce και συνδυάζοντας την με το άλλο της μισό, ανάμεσα σε μοναδικές επιλογές, βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψη της νέας γεύσης των Τσακίρης! Δροσερή sauce γιαουρτιού, φέτα, κρεμμύδι, ντομάτα ή μαγιονέζα για τον γύρο και τραγανά ribs, onion rings, τυρί, sour cream ή chicken nuggets για τη BBQ sauce είναι οι επιλογές για το νέο, μοναδικό συνδυασμό !
Η εμπειρία «What’s The Flavor?» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική για 40 τυχερούς, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το δικό τους γευστικό συνδυασμό αλλά και να τον υποστηρίξουν, κάνοντας share στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media, για να γίνει η δική τους πρόταση, η επόμενη γεύση Τσακίρης!
Παράλληλα, οι fans των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ έχουν την ευκαιρία να ψηφίζουν τις αγαπημένες τους γεύσεις στο www.whatstheflavor.gr, διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στους 20 τυχερούς που θα παραλάβουν ένα κουτί με τη νέα γεύση των Τσακίρης που θα επιλεγεί τελικά!
Τέλος, η ενέργεια θα ολοκληρωθεί με μια LIVE τελική γευστική αναμέτρηση των δύο επικρατέστερων γεύσεων, με κριτές τους fans των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ, οι οποίοι θα επιλέξουν την τελική γεύση!
Μπες στο www.whatstheflavor.gr και δώσε τη δική σου γεύση στα πατατάκια!