FYI

Το Emily In Paris θα επιτρέψει για 5η σεζόν

17.09.2024
Το Emily In Paris θα επιτρέψει για 5η σεζόν
ΠΗΓΗ:@emilyinparis and lilyjcollins
Είναι επίσημο: Το «Emily in Paris» ανανεώθηκε για 5η σεζόν!

Μετά την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της 4ης σεζόν πριν από λίγες εβδομάδες, η σειρά του Netflix συνεχίζει να ανεβαίνει και είναι πλέον έτοιμη να επιστρέψει για μια πέμπτη σεζόν με ακόμα περισσότερο δράμα, εκπληκτικά outfits και πολλές ανατροπές, καθώς συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την Emily (Lily Collins) στην ευρωπαϊκή της περιπέτεια. Το δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν είναι πλέον διαθέσιμο για να το παρακολουθήσετε ολόκληρο μετά την κυκλοφορία του σε δύο μέρη, και ήταν σίγουρα γεμάτο γεγονότα.

Η Emily αντάλλαξε το «bonjour» με το «buongiorno» όταν κατευθύνθηκε στη Ρώμη στο δεύτερο μέρος για να περάσει χρόνο με τον νέο της αγαπημένο, Marcello, μετά τον χωρισμό της με τον Gabriel. Αλλά η χαρά γρήγορα μετατράπηκε σε δουλειά όταν η Sylvie εισέβαλε στη συνάντησή τους και σχεδόν κατέστρεψε τη νέα τους σχέση. Ευτυχώς, τα πράγματα ξεκαθαρίστηκαν και τώρα φαίνεται πως η Emily θα μείνει στην Ιταλία για να διευθύνει το νέο γραφείο της Agence Grateau στη Ρώμη, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον, προς μεγάλη απογοήτευση του Gabriel. Θα γίνει η σειρά «Emily in Rome»; Ή θα επιστρέψει στο Παρίσι και θα δεσμευτεί πλήρως με τον πλέον σεφ με αστέρι Michelin... ξανά;

Θα υπάρξει 5η σεζόν του «Emily in Paris»;

Ναι! Η πέμπτη σεζόν του «Emily in Paris» έχει επιβεβαιωθεί επίσημα μετά την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της 4ης σεζόν. Η είδηση ανακοινώθηκε στους επίσημους λογαριασμούς του Netflix με μια εικόνα της Emily (Lily Collins) να απολαμβάνει έναν εσπρέσο και ένα κλασικό ρωμαϊκό πρωινό maritozzi. Φαίνεται λοιπόν ότι η Emily μπορεί να μεταφερθεί στη Ρώμη για την πέμπτη σεζόν.

Η Lily Collins είχε εκφράσει τις αμφιβολίες της για την προοπτική της επιστροφής της σειράς για 5η σεζόν κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο podcast «Still Watching» του Vanity Fair. Ωστόσο, παρά τις προκλήσεις στην πρόβλεψη του μέλλοντος της σειράς, είχε δηλώσει πως θα ήθελε να εξερευνήσει περισσότερο την Ιταλία σε μια νέα σεζόν. Η κυκλοφορία της 5ης σεζόν πιθανολογείται για το 2026.

Ποιοι θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν στην 5η σεζόν του «Emily in Paris»;

Θα αναμέναμε να δούμε ξανά τη Lily Collins ως Emily, την Ashley Park ως Mindy, τον Lucas Bravo ως Gabriel, την Philippine Leroy-Beaulieu ως Sylvie, και άλλους γνωστούς χαρακτήρες.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2024 - 15:03