FYI

Ήθελε να βάλει μπικίνι και ο δισεκατομμυριούχος άντρας της της αγόρασε νησί!

27.09.2024
Ήθελε να βάλει μπικίνι και ο δισεκατομμυριούχος άντρας της της αγόρασε νησί!
Και ξόδεψε για εκείνη 50.000.000

Viral έχει γίνει η κίνηση του δισεκατομμυριούχου Jamal Al Nadak να αγοράσει ένα ολόκληρο νησί για να μπορεί η βρετανίδα σύζυγός του Soudi να κάνει άνετα μπάνιο με το μπικίνι της, κάτι που δεν μπορεί να κάνει στο Ντουμπάι όπου κατοικούν λόγω των αυστηρών κανόνων. Κιμπάρης ο Jamal.

Το ζευγάρι που μετράει ήδη 3 χρόνια γάμου γνωρίστηκε στο πανεπιστήμιο του Ντουμπάι όπου σπούδαζαν και η ζωή τα έφερε έτσι που έτυχε να έχουν αρκετούς κοινούς φίλους και να συναντιούνται τυχαία πολύ συχνά. Εκείνος -παρά τα αμύθητα πλούτη του- χρειάστηκε να προσπαθήσει αρκετά για να την πείσει να βγει μαζί του και να του δώσει μια ευκαρία. Και τελικά τα κατάφερε. Η ζωή στο Ντουμπάι για μια σύζυγο δεν είναι εύκολη υπόθεση όπως έχει πει η ίδια.

Δεν επιτρέπεται να έχει άντρες φίλους, εννοείται ούτε να βγαίνει με κανέναν άλλον άντρα εκτός του συζύγου της πουθενά δημόσια. Τα tracker στα κινητά τους είναι πάντα ανοιχτά για να ξέρει ο ένας που βρίσκεται ο άλλος και η ίδια δέχτηκε να γίνει ο γάμος τους όταν πήρε τη διαβεβαίωση πως θα είναι η μόνη σύζυγος παρά το δικαίωμα που του δίνει η θρησκεία και η νομοθεσία της χώρας του να έχει παραπάνω από μία συζύγους.

Ο Jamal που καταλαβαίνει πόσο ζορίζεται η σύζυγός του με κάποια από τα αυστηρά θρησκευτικά απαγορευτικά της χώρας του δεν της χαλάει σχεδόν ποτέ χατήρι. H Soudi έχει τα πάντα, ψωνίζιε αναλέητα και περηφανεύεται για αυτό συχνά στα Social media της. Στην χώρα που κατοικούν κυκλοφορεί πάντα σκεπασμένη με abaya όπως ορίζει το πρωτόκολλο, αλλά το ζευγάρι ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό και εκεί η 27χρονη βρετανίδα φοράει ότι θέλει -εντάξει χωρίς ακραίες υπερβολές. Κι επειδή παραπονιόταν συχνά πως δεν μπορεί να απολαύσει τη θάλασσα όπως θέλει, εκείνος της αγόρασε ιδιωτικό νησί για να βάζει το μπικίνι της ανενόχλητη. Είπατε τίποτα;

Τελευταία τροποποίηση στις 27.09.2024 - 02:33