FYI

Πρεμιέρα χθες σε κλίμα συγκίνησης για την παράσταση Μίμης Πλέσσας 100 χρόνια

11.10.2024
Πρεμιέρα χθες σε κλίμα συγκίνησης για την παράσταση Μίμης Πλέσσας 100 χρόνια
Papadakis Press/ Αλέξανδρος Παύλου
Σχεδιάστηκε ως μια τιμητική γιορτή και έγινε φόρος τιμής

Αύριο ο Μίμης Πλέσσας θα έκλεινε τα 100. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή ακριβώς μία εβδομάδα πριν βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η μεγάλη παράσταση, όμως, αφιέρωμα σε εκείνον και τα τραγούδια του μετά από επιθυμία και της οικογένειάς του δεν αναβλήθηκε. Εξάλλου και ο ίδιος πήρε ενεργό μέρος στον σχεδιασμό της με τον εμπνευστή της, Γιώργο Βάλαρη με τον οποίον τον συνέδεε στενή φιλία και αρκετές συνεργασίες τα προηγούμενα χρόνια.

PLESSAS_100_xronia_sto_PALLAS_AFIERWMA_11_b11cc.jpg

Σε κλίμα συγκίνησης λοιπόν χθες το απόγευμα το μεγάλο αφιέρωμα στον αξέχαστο Μίμη Πλέσσα στο Παλλάς που θα κρατήσει ως τις 20 Οκτωβρίου με διαφορετικούς καλλιτέχνες να κάνουν guest καθημερινά προστιθέμενοι στο αρχικό cast, έκανε πρεμιέρα με τον κόσμο μέσα στο θέατρο να ενώνει τις φωνές του με τους ηθοποιούς και τραγουδιστές ασταμάτητα δημιουργώντας μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα στον κατάμεστο χώρο.

Ανάμεσα σε αυτούς που πέρασαν από την πρώτη μέρα, ξεχωρίσαμε τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Ιάσονα Φωτήλα, την Υρώ Μανέ, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση (τραγουδούσε η σύζυγός του Μπέσσυ Μάλφα), την Μαρία Ιωαννίδου με τον σύντροφό της Δημήτρη Κρητικό, την Νταίζη Σεμπεκοπούλου, την Ελένη Πετρουλάκη και τον Πέτρο Ξεκούκη.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.10.2024 - 13:38