Μπύρα AΛΦΑ: Απλά πράγματα

04.06.2013
Mαθήματα απλότητας του «Έχων την Μπύρα» στην νέα καμπάνια της AΛΦΑ
Σε μία εποχή που όλα αλλάζουν και η ουσία των πραγμάτων αναζητείται στα «βασικά», η μπύρα ΑΛΦΑ μας συστήνει τον Ε-ΜΠΥΡΟ ήρωα της νέας τηλεοπτικής της καμπάνιας, που μοιράζεται τη δική του στάση ζωής με οδηγό την απλότητα! Γιατί ο πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας της ΑΛΦΑ «Έχων την Μπύρα» το έχει φιλοσοφήσει… τα απλά πράγματα είναι αυτά που έχουν αξία τελικά.
Με δόση χιούμορ και αισιόδοξη ματιά, η διαφημιστική καμπάνια της ΑΛΦΑ, που βρίσκεται ήδη στον αέρα, σχολιάζει χαρακτηριστικές στιγμές της ελληνικής πραγματικότητας, που λίγο ως πολύ όλοι έχουμε ζήσει, και δίνει απλές λύσεις σε σκέψεις και διλήμματα, που μοιάζουν περίπλοκα αλλά τελικά δεν είναι. Με τον δικό του αφοπλιστικό τρόπο, ο «Έχων την Μπύρα» σχολιάζει πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινότητάς μας και έχοντας την εμπειρία προτείνει Απλά Πράγματα, απολαμβάνοντας μια μπύρα ΑΛΦΑ.
Μπύρα ΑΛΦΑ: Η γνωριμία

Ξανθιά ελαφριά Lager. Δροσερή, ξεδιψαστική, με πλούσιο αφρό, πίνεται εύκολα και ταιριάζει απόλυτα με τις ελληνικές γεύσεις. Έχει απαλό άρωμα και 5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Η μπύρα ΑΛΦΑ αποτελεί μια από τις παλαιότερες μάρκες μπύρας στην Ελλάδα ενώ υπήρξε η πρώτη μπύρα με Ελληνικό όνομα! Συμβαδίζει με την ιστορία της αγοράς της μπύρας στην Ελλάδα σε μια διαδρομη 48 ετών.

Με λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα και απαλό άρωμα βύνης και μαγιάς η μπύρα ΑΛΦΑ ζυθοποιείται με την ίδια αγνή παραδοσιακή συνταγή, εξολοκλήρου στην Ελλάδα με με Ελληνικό κριθάρι σε ποσοστό 42%, ενώ το μπουκάλι της διατηρεί αρκετές ομοιότητες με το πρώτο μπουκάλι της ΑΛΦΑ της δεκαετίας του '60!

Η ξανθιά ελαφριά lager μπύρα ΑΛΦΑ, είναι δροσερή και ξεδιψαστική, ταιριάζει ιδανικά με τις ελληνικές γεύσεις και συνδέθηκε με τον ελληνικό τρόπο ζωής και ψυχαγωγίας, τη ζεστασιά, τη φιλοξενία, την απλότητα!