Οικογενειακή οινοποιία Κεχρή

23.10.2008
Η οινοποιία Κεχρή ξεχωρίζει για την πίστη της στα παραδοσιακά προϊόντα, όταν διέπονται αυτά από χαρακτηριστικά ποιότητας και την αρμονία με την οποία δένουνε με τις τοπικές γαστρονομικές συνήθειες

Η οινοποιία Κεχρή ξεχωρίζει για την πίστη της στα παραδοσιακά προϊόντα, όταν διέπονται αυτά από χαρακτηριστικά ποιότητας και την αρμονία με την οποία δένουνε με τις τοπικές γαστρονομικές συνήθειες.

Γι' αυτό το λόγο δε διστάζει να συμπεριλάβει στη συλλογή των ποιοτικών οίνων μία ρετσίνα με υψηλά στάνταρς παραγωγής, με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό της εικόνας και της ποιότητας του αρχαιότερου ελληνικού κρασιού και κατά συνέπεια της ανάδειξης του δυναμικού συνόλου του ελληνικού κρασιού.

Λικέρ
Δύο μοναδικά έργα τέχνης, δύο παραδοσιακά σπιτικά λικέρ από κράνα και φρέσκα πράσινα καρύδια.

Παράγονται με τον παραδοσιακό τρόπο των γιαγιάδων μας, χωρίς καμία προσθήκη χρωστικών ή αρωματικών ουσιών, από την εκχύλιση αποκλειστικά του φρούτου και παλαιώνουν ανάλογα με το είδος τους από δέκα μήνες μέχρι τρία χρόνια.

Το καθαρό αλλά πολύπλοκο άρωμά τους, η μοναδική αυθεντικότητα, η πληρότητα και η ισορροπία στη γεύση, καθώς και ο τρόπος παραγωγής τους κάνουν τα λικέρ Δωρική να ξεχωρίζουν στην ελληνική και τη διεθνή αγορά, όπου τιμήθηκαν με εξέχοντα βραβεία.