Ζούμε σε έναν τόπο στον οποίο η σχέση με τη φύση στηρίζεται στο συναίσθημα.
Οι ιδανικές κλιματολογικές και γεωφυσικές συνθήκες μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε το πλούσιο σε ιχνοστοιχεία υπέδαφος και το ήπιο κλίμα. Καλλιεργούμε με ιδιαίτερη φροντίδα ποικιλίες σταφυλιών σε ορεινές περιοχές, προσπαθώντας πάντα να εξασφαλίσουμε χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις.
Οι γηγενείς ποικιλίες βιλάνα, κοτσιφάλι, λιάτικο, αγιωργίτικο, ροδίτης και μοσχοφίλερο συνδυάζονται με διεθνείς, όπως cabernet, sauvignon, syrah, chardonnay και merlot δημιουργώντας μοναδικά χαρμάνια.
Η προσεκτική οινοποίηση και ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια αναδεικνύουν τον απόλυτο σεβασμό στο όραμα: τη δημιουργία κρασιών υψηλής ποιότητας, άρρηκτα συνδεδεμένων με την επιστημονική πρόοδο, την αισθητική απόλαυση και την ιστορική συνέχεια.