Φτιάξε light γλυκά

29.08.2012

- Κέικ, κουλουράκια, κρέμες, παγωτά και πάσης φύσεως γλυκίσματα γίνονται θερμιδικά και γευστικά ελαφρύτερα εάν χρησιμοποιήσεις

* Ελαιόλαδο αντί για βούτυρο,

*Απαχο γάλα αντί για πλήρες,

* Στραγγιστό γιαούρτι αντί για σαντιγί,

* Περισσότερα ασπράδια αβγών αντί για κρόκους,

* Στέβια ή άλλες γλυκαντικές ύλες αντί κοινής ζάχαρης.

- Φρούτα με γλυκιά γεύση, ειδικά τα αποξηραμένα όπως οι σταφίδες, βοηθούν επίσης να ελαττώσετε τη ζάχαρη που θα χρησιμοποιήσετε