Αρωμάτισε το τσάι με τρόπο φυσικό

18.11.2013
Ένα ζεστό αρωματικό τσάι είναι ότι πρέπει για το κρύο. Μάθε πώς θα το αρωματίσεις μόνη σου, δίνοντας το επιθυμητό γευστικό αποτέλεσμα.

Έχεις μόνο το κλασικό τσαγάκι διαθέσιμο αλλά έχεις όρεξη για μεθυστικά αρώματα και γεύσεις; Μάθε πώς θα φτιάξεις αρωματικό γευστικό τσάι μόνη σου! Βότανα, άνθη και μπαχαρικά σε βοηθούν να φτιάξεις μόνη σου το γευστικό αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Για φρουτώδες άρωμα εσπεριδοειδών αλά Earl Grey

Κάθε φορά που τρως μανταρίνι ή πορτοκάλι, φρόντισε να κόψεις και να αποθηκεύσεις μερικές φλούδες στην κατάψυξη! Όταν θα έχεις όρεξη για αρωματικό τσάι, μπορείς να βγάλεις μερικές από αυτές και να τις βράσεις μαζί με το νεράκι. Οι φλούδες θα δώσουν ιδιαίτερο κι απαλό άρωμα στο μαύρο κλασικό τάσι η γεύση θα πλησιάζει σε αυτή του κλασικου Earl Grey με το περγαμόντο.

Για πιο χειμωνιάτικο αποτέλεσμα

Γαρύφαλλο, κάρδαμο, κανέλα κι άλλα μπαχάρια και καρυκεύματα «παντρεύονται» τέλεια με το μαύρο τσάι και το αρωματίζουν «πικάντικα» για ένα πιο χειμωνιάτικο spicy αποτέλεσμα.

Πράσινο τσάι με άρωμα και γεύση

Τριαντάφυλλο, γιασεμί αλλά και πορτοκάλι – μανταρίνι παντρεύονται τέλεια με το πράσινο τσαγάκι! Δοκίμασε να το εμπλουτίσεις σε γεύση κι άρωμα προσθέτοντας το μείγμα της αρεσκείας σου!

Τσάι με λεμόνι, στο μπαλκόνι!

Λίγο στυμμένο λεμονάκι ή μια φλούδα αυτού θα αρωματίσει το τσάι σου με τρόπο φυσικό.