Πώς ξεχωρίζω τον καλής ποιότητας σολομό;

15.01.2015
Υπάρχει κολπάκι να ξεχωρίσεις τον καλής ποιότητας σολομό;

Μάθε όλα τα μυστικά και διάλεξε το καλύτερο κομμάτι ώστε η γεύση του να είναι ευχάριστη και να αφήνει μια γλυκιά επίγευση.

Ο καλός σολομός:

* Έχει απαλό ροζ χρώμα κι όχι έντονο.

* Είναι ελαφρώς αλατισμένος κι όχι παστομενος

* Έχει διακριτικό άρωμα (καπνιστού)

Ο κακής ποιότητας σολομός:

* Μυρίζει άσχημα ( ή η μυρωδιά φέρνει σε αυτή της ρέγκας)

* Είναι μέσα στην αλμύρα