Oι φίλοι Iταλοί δεν θα συμφωνήσουν μαζί μας, όμως οι βιαστικοί καιροί της εποχής πολλές φορές μας αναγκάζουν να βράσουμε τα μακαρόνια μας από την προηγούμενη μέρα. Σε αυτήν την περίπτωση τα στραγγίζουμε, τα ανακατεύουμε καλά με 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο και τα κρατάμε σε τάπερ στο ψυγείο. Πριν τα σερβίρουμε, τα περνάμε για 1 λεπτό από νερό που βράζει για να "ξαναζωντανέψουν". Eτσι, δεν πετάμε και τα μακαρόνια που περίσσεψαν από την προηγούμενη μέρα.
Oι φίλοι Iταλοί δεν θα συμφωνήσουν μαζί μας, όμως οι βιαστικοί καιροί της εποχής πολλές φορές μας αναγκάζουν να βράσουμε τα μακαρόνια μας από την προηγούμενη μέρα.