Για αξέχαστο πάρτι

28.01.2010
Μπορούμε να μειώσουμε τον χρόνο του φουσκώ­ματος της ζύμης, πρώτα προθε­ρμαί­νουμε τον φού­ρνο στους 60 βα­θμούς και μετά κλείνουμε τον θερμο­στάτη.

Μπορούμε να μειώσουμε τον χρόνο του φουσκώ­ματος της ζύμης, πρώτα προθε­ρμαί­νουμε τον φού­ρνο στους 60 βα­θμούς και μετά κλείνουμε τον θερμο­στάτη.

Περιμένουμε λίγο να πέσει η θερμο­κρασία και βάζουμε πάνω σε σουπλά το σκεύος με τη ζύμη σκεπασμένη.

Μπορούμε από προηγούμενες μέρες να έχουμε ετοιμάσει την πίτσα και να την έχουμε βάλει στην κατάψυξη, σκεπασμένη με διάφανη μεμβράνη, έτοιμη για ψήσιμο. Οταν έρθει η μέρα του πάρτι, αφαιρούμε την μεμβράνη και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.

Το ίδιο μπορούμε να έχουμε κάνει και με τα σνιτσελάκια του κοτόπουλου. Αν τα ψήσουμε στον φούρνο και όχι στο τηγάνι είναι καλύ­τερο να τα έχουμε βγάλει από την προηγούμενη νύχτα.

Τη ζύμη για τα ντόνατς μπορούμε να την ετοιμάσουμε πριν πάμε για ύπνο από το προηγούμενο βράδυ. Οταν ξυπνή­σουμε μπορούμε να συνεχίσουμε από το 4ο βήμα.