Τα μπισκότα που τρώνε στις γιορτές η Kate, η Meghan και τα παιδιά τους και πώς να τα φτιάξεις

07.12.2019
Τα μπισκότα που τρώνε στις γιορτές η Kate, η Meghan και τα παιδιά τους και πώς να τα φτιάξεις
Φτιάξε Christmas Ginger Bread Cookies με την αυθεντική συνταγή του Buckingham. Αυτή την εορταστική περίοδο νιώσε λίγο... γαλαζοαίματος με μια συνταγή που έρχεται απευθείας από την κουζίνα του βρετανικού παλατιού.

Χριστούγεννα και οι παραδόσεις έχουν την τιμητική τους, όπου κι αν βρίσκεται κανείς. Ακόμη και στο Buchingham. Μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook το βρετανικό παλάτι είχε μοιραστεί πέρσι με τον κόσμο όλο μια από τις πιο δημοφιλής συνταγές που υλοποιούν κάθε χρόνο οι σεφ στις κουζίνες του.

Διάβασε επίσης: Κλαίμε: Τα παρατσούκλια που έχουν για τον Harry και τη Meghan στο παλάτι έρχονται από τα "Φιλαράκια" και είναι πολύ αστεία

Εμείς βέβαια σου έχουμε δώσει ακόμη μία συνταγή για χριστουγεννιάτικα μπισκότα, αλλά ιδού και μια πιο βασιλική για να δοκιμάσεις.

Υλικά (για 10 Cookies διαμέτρου 50mm)
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
1 κ.γ. μπαχάρι
100 γρ. ανάλατο βούτυρο σε κυβάκια
75 γρ. καφέ μαλακή ζάχαρη
25 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
45 γρ. γάλα
γλάσο για τη διακόσμηση

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε μαζί το αλεύρι και τα μπαχαρικά, προσθέτουμε τα κυβάκια βούτυρου και ζυμώνουμε μαζί με τα δάχτυλά μας. Προσθέτουμε το γάλα και ζυμώνουμε ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια το τυλίγουμε με μια μεμβράνη και το αφήνουμε να "ξεκουραστεί" για 2 ώρες τουλάχιστον (καλύτερα να γίνει αποβραδίς).

Διάβασε επίσης: Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκαλύπτει το αγαπημένο του φαγητό -Και είναι ελληνικό!

Απλώνουμε το μείγμα και με έναν πλάστη φτάνουμε σε ένα φύλλο περί τα 3mm, κόβουμε με κουπ πατ και τοποθετούμε τα μπισκοτάκια σε λαδόκολα που έχουμε απλώσει σε ένα ταψί και την οποία έχουμε πασπαλίσει με κρυσταλλική ζάχαρη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180°C μέχρι να ροδίσουν.
Βγάζουμε το ταξί και το αφήνουμε να κρυώσει μέχρι να στολίσουμε με γλάσο, όπως μας αρέσει.

Καλές γιορτές.

Αυτή είναι η βασική συνταγή που πήραμε από τη σελίδα του Buchingham και εμείς σου δίνουμε όλες τις πληροφορίες που θέλεις για να φτιάξεις το τέλειο γλάσο.