5 πλατφόρμες που ξεχώρισαν στις πασαρέλες

31.08.2015
Πλατφόρμες! Το πιο τέλειο παπούτσι που θα φορεθεί πολύ από εδώ και πέρα και ολόκληρο το καλοκαίρι. Χιλιάδες λόγοι θα σε κάνουν να το αγαπήσεις, αφού εκτός από το ότι πρόκειται για ένα statement παπούτσι, η συγκεκριμένη επιλογή σου δίνει πόντους όχι μόνο στιλ αλλά και ύψους! Σε πολλά και διάφορα σχέδια και με ιδιαίτερες λεπτομέρειες οι πλατφόρμες αναδεικνύονται φέτος σε ένα από τα κυρίαρχα τρεντ στα παπούτσια. Μναδικά δείγματα βλέπουμε στην επίδειξη του οίκου Roberto Cavalli με τις πλατφόρμες να είναι άνετες σε γήινους τόνους. Τα bohemian σχέδια του Michael Kors και οι άνετες επιλογές των οίκων Dries Van Noten και Thakoon εντυπωσιάζουν και είναι στην ουσία το καλοκαίρι στα πόδια σου, ενώ και οι οίκοι Sportmax και Michael Kors έχουν πολλές και ιδιαίτερες προτάσεις! Παρακάτω θα δεις 5 κομψές επιλογές από τις διάσημες πασαρέλες για να πάρεις ιδέες. Ε.Α.

Πλατφόρμες! Το πιο τέλειο παπούτσι που θα φορεθεί πολύ από εδώ και πέρα και ολόκληρο το καλοκαίρι. Χιλιάδες λόγοι θα σε κάνουν να το αγαπήσεις, αφού εκτός από το ότι πρόκειται για ένα statement παπούτσι, η συγκεκριμένη επιλογή σου δίνει πόντους όχι μόνο στιλ αλλά και ύψους!

Σε πολλά και διάφορα σχέδια και με ιδιαίτερες λεπτομέρειες οι πλατφόρμες αναδεικνύονται φέτος σε ένα από τα κυρίαρχα τρεντ στα παπούτσια.

Μναδικά δείγματα βλέπουμε στην επίδειξη του οίκου Roberto Cavalli με τις πλατφόρμες να είναι άνετες σε γήινους τόνους. Τα bohemian σχέδια του Michael Kors και οι άνετες επιλογές των οίκων Dries Van Noten και Thakoon εντυπωσιάζουν και είναι στην ουσία το καλοκαίρι στα πόδια σου, ενώ και οι οίκοι Sportmax και Michael Kors έχουν πολλές και ιδιαίτερες προτάσεις!

Παρακάτω θα δεις 5 κομψές επιλογές από τις διάσημες πασαρέλες για να πάρεις ιδέες.

Ε.Α.