Η υπέρ-κομψή σειρά Simplicity της Γαλάτειας

14.05.2015
Η σχεδιάστρια Γαλάτεια Κουμπή, δημιούργησε τη σειρά γυναίκειων ρούχων simplicity concept apparel. Το όνομα της συλλογής "Simplicity" δένει απόλυτα με το ύφος της. Οι γραμμές που ακολουθεί είναι minimal και άνετες και φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας. Η σχεδιάστρια επιλέγει τα πιο φίνα υφάσματα της ελληνικής αγοράς ,χρησιμοποιεί ευκολοφόρετα πατρόν και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην άψογη ραφή τους. Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015, επιλέγει αέρινες γραμμές σε παστέλ και γήινες αποχρώσεις. Κομμάτια της συλλογής θα βρείτε στα καταστήματα : 'Zanasu' Ματογιάννη 12 Μύκονος, 'Mystique' Στρατήγη 5 και Σολωμού Ν.Ψυχικό, 'Mystique' Αναγνωστοπούλου 4 Κολωνάκι, 'Camorra' Α.Μεταξά 24 Γλυφάδα, Fashion Duck Ελ.Βενιζέλου 49 Ν. Μάκρη, 'Ostria Keramika' παραλία Γαλαξειδίου, 'Porta Cafe' παραλία Συμης. Πάρε μια γεύση από τα εντυπωσιακά κομμάτια με την υπογραφή της Γαλάτειας.

Η σχεδιάστρια Γαλάτεια Κουμπή, δημιούργησε τη σειρά γυναίκειων ρούχων simplicity concept apparel.
Το όνομα της συλλογής "Simplicity" δένει απόλυτα με το ύφος της. Οι γραμμές που ακολουθεί είναι minimal και άνετες και φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας.
Η σχεδιάστρια επιλέγει τα πιο φίνα υφάσματα της ελληνικής αγοράς ,χρησιμοποιεί ευκολοφόρετα πατρόν και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην άψογη ραφή τους.
Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015, επιλέγει αέρινες γραμμές σε παστέλ και γήινες αποχρώσεις.
Κομμάτια της συλλογής θα βρείτε στα καταστήματα : 'Zanasu' Ματογιάννη 12 Μύκονος, 'Mystique' Στρατήγη 5 και Σολωμού Ν.Ψυχικό, 'Mystique' Αναγνωστοπούλου 4 Κολωνάκι, 'Camorra' Α.Μεταξά 24 Γλυφάδα, Fashion Duck Ελ.Βενιζέλου 49 Ν. Μάκρη, 'Ostria Keramika' παραλία Γαλαξειδίου, 'Porta Cafe' παραλία Συμης.

Πάρε μια γεύση από τα εντυπωσιακά κομμάτια με την υπογραφή της Γαλάτειας.