5 απίστευτα καπέλα για το καλοκαίρι 2015

25.06.2015
Φυσικά και πάντα μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά λουκ με τους πιο απλούς τρόπους και δεν υπάρχει αμφιβολία πως με τα κατάλληλα αξεσουάρ που δεν είναι άλλα από τα καπέλα, έχεις άπειρες δυνατότητες να δημιουργήσεις ιδιαίτερα λουκ. Τα καπέλα είναι ίσως από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες του στιλ στο ντύσιμο σου για να δημιουργήσεις σικάτες και μοδάτες εμφανίσεις με το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού. Σίγουρα έχεις ένα καλοκαιρινό καπέλο στην ντουλάπα σου που μπορείς να μην αποχωρίζεσαι ολόκληρο το καλοκαίρι, παρακάτω όμως θα μάθεις ποια ήταν τα πιο εντυπωσιακά καπέλα που είδαμε στις πασαρέλες του καλοκαιριού! Ε.Α.

Φυσικά και πάντα μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά λουκ με τους πιο απλούς τρόπους και δεν υπάρχει αμφιβολία πως με τα κατάλληλα αξεσουάρ που δεν είναι άλλα από τα καπέλα, έχεις άπειρες δυνατότητες να δημιουργήσεις ιδιαίτερα λουκ. Τα καπέλα είναι ίσως από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες του στιλ στο ντύσιμο σου για να δημιουργήσεις σικάτες και μοδάτες εμφανίσεις με το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού.

Σίγουρα έχεις ένα καλοκαιρινό καπέλο στην ντουλάπα σου που μπορείς να μην αποχωρίζεσαι ολόκληρο το καλοκαίρι, παρακάτω όμως θα μάθεις ποια ήταν τα πιο εντυπωσιακά καπέλα που είδαμε στις πασαρέλες του καλοκαιριού!

Ε.Α.