4 μοδάτα αθλητικά μαγιό από τις καλοκαιρινές πασαρέλες

25.05.2015
Δεν χωράει αμφιβολία πως το sporty chic λουκ είναι ένα από τα κυρίαρχα τρεντ για τα μαγιό τη νέα σεζόν. Τα μαγιό με αθλητικές γραμμές, φερμουάρ, σλόγκαν αλλά και εκείνα σε στιλ μποξεράκι μαρτυράνε πως το αθλητικό στιλ ήρθε για να μείνει. Που το είδαμε: τα αθλητικά "κοψίματα" στα μαγιό Wildfox σε παστέλ χρώματα, με σλόγκαν αλλά και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις που είδαμε στις κολεξιόν των Luli Fama, Caffe Swimwear και Tommy Hilfiger μας δίνουν πολλούς λόγους να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το sporty chic τρεντ στα μαγιό φέτος.

Δεν χωράει αμφιβολία πως το sporty chic λουκ είναι ένα από τα κυρίαρχα τρεντ για τα μαγιό τη νέα σεζόν. Τα μαγιό με αθλητικές γραμμές, φερμουάρ, σλόγκαν αλλά και εκείνα σε στιλ μποξεράκι μαρτυράνε πως το αθλητικό στιλ ήρθε για να μείνει.

Που το είδαμε:

τα αθλητικά "κοψίματα" στα μαγιό Wildfox σε παστέλ χρώματα, με σλόγκαν αλλά και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις που είδαμε στις κολεξιόν των Luli Fama, Caffe Swimwear και Tommy Hilfiger μας δίνουν πολλούς λόγους να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το sporty chic τρεντ στα μαγιό φέτος.