4 εμφανίσεις για να υιοθετήσεις το Safari λουκ

29.06.2015
Ένα από τα κυρίαρχα τρεντ για το καλοκαίρι είναι χωρίς αμφιβολία το safari λουκ. Τα city looks έχουν κάτι περιπετειώδες φέτος το καλοκαίρι αλλά έχουν και εξωτικές πινελιές. Πολλά και διαφορετικά στοιχεία "μπλέκονται" μεταξύ τους και δημιουργούν ένα από τα πιο πολύπλευρα και εντυπωσιακά τρεντ της σεζόν. Παιχνιδιάρικα animal σχέδια και εντυπωσιακοί τόνοι του χακί, είναι τα βασικά για να δημιουργήσουμε μοναδικά λουκ τώρα. Το γκρι, το καφέ, το χακί και το πράσινο είναι οι απόλυτες αποχρώσεις που μπορείς να διαλέξεις για να δημιουργήσεις μοναδικά στιλ. Παρακάτω πάρε ιδέες σχετικά με το πώς θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις φέτος με το safari λουκ! Ε.Α.

Ένα από τα κυρίαρχα τρεντ για το καλοκαίρι είναι χωρίς αμφιβολία το safari λουκ. Τα city looks έχουν κάτι περιπετειώδες φέτος το καλοκαίρι αλλά έχουν και εξωτικές πινελιές. Πολλά και διαφορετικά στοιχεία "μπλέκονται" μεταξύ τους και δημιουργούν ένα από τα πιο πολύπλευρα και εντυπωσιακά τρεντ της σεζόν.

Παιχνιδιάρικα animal σχέδια και εντυπωσιακοί τόνοι του χακί, είναι τα βασικά για να δημιουργήσουμε μοναδικά λουκ τώρα. Το γκρι, το καφέ, το χακί και το πράσινο είναι οι απόλυτες αποχρώσεις που μπορείς να διαλέξεις για να δημιουργήσεις μοναδικά στιλ.

Παρακάτω πάρε ιδέες σχετικά με το πώς θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις φέτος με το safari λουκ!

Ε.Α.