Fashionista στα 60: η άλλη Κρόφορντ της μόδας

01.02.2016
Η μόδα χρόνια δεν κοιτά! Και σίγουρα όταν μιλάμε για μόδα δεν υπάρχει περιορισμός ηλικίας, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα η 60χρονη Λέσλεϊ Κρόφορντ (Lesley Crawford). Η Λέσλεϊ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της DailyMail, είναι στιλίστρια για το τηλεοπτικό δίκτυο SBS, έχει περίπου 5,000 followers στο Instagram και ανεβάζει καθημερινά ποστ με τις φωτογραφίες της σε διάφορες πόζες της καθημερινότητας της. Παράλογο; Και βέβαια όχι! Το κυριότερο είναι πως έναν ολόκληρο χρόνο δεν έχει αγοράσει ρούχα και δημιουργεί τα λουκ της με όσα έχει ήδη! Για την ιστορία να πούμε πως η Λέσλεϊ έχει εργαστεί στο χώρο της μόδας πάνω από 25 χρόνια και η ίδια περιγράφει το στιλ της ως περιπετειώδες. Και λίγα λέει, να προσθέσουμε εμείς... Οι αγαπημένοι της σχεδιαστές είναι οι Prada, Stella Jean και Easton Pearson και δεν μένει παρά να δεις παρακάτω τα λουκ με τα οποία η 60χρονη Λέσλεϊ Κρόφορντ μπορεί να βάλει κάτω μέχρι και την Σίντι (Κρόφορντ πάντα!).

Η μόδα χρόνια δεν κοιτά! Και σίγουρα όταν μιλάμε για μόδα δεν υπάρχει περιορισμός ηλικίας, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα η 60χρονη Λέσλεϊ Κρόφορντ (Lesley Crawford).

Η Λέσλεϊ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της DailyMail, είναι στιλίστρια για το τηλεοπτικό δίκτυο SBS, έχει περίπου 5,000 followers στο Instagram και ανεβάζει καθημερινά ποστ με τις φωτογραφίες της σε διάφορες πόζες της καθημερινότητας της. Παράλογο; Και βέβαια όχι!

Το κυριότερο είναι πως έναν ολόκληρο χρόνο δεν έχει αγοράσει ρούχα και δημιουργεί τα λουκ της με όσα έχει ήδη!

Για την ιστορία να πούμε πως η Λέσλεϊ έχει εργαστεί στο χώρο της μόδας πάνω από 25 χρόνια και η ίδια περιγράφει το στιλ της ως περιπετειώδες. Και λίγα λέει, να προσθέσουμε εμείς...

Οι αγαπημένοι της σχεδιαστές είναι οι Prada, Stella Jean και Easton Pearson και δεν μένει παρά να δεις παρακάτω τα λουκ με τα οποία η 60χρονη Λέσλεϊ Κρόφορντ μπορεί να βάλει κάτω μέχρι και την Σίντι (Κρόφορντ πάντα!).