Η νέα συλλογή Calvin Klein "κατέκτησε" τη Νέα Υόρκη

05.02.2016
Η Calvin Klein παρουσίασε την ανδρική capsule συλλογή βραδινού ενδύματος του Italo Zucchelli για το φθινόπωρο 2016 κατά την διάρκεια της ανδρικής εβδομάδας μόδας στην Νέα Υόρκη.

Η Calvin Klein Collection ανακοίνωσε την παρουσίαση της capsule συλλογής ανδρικού βραδινού ενδύματος της Calvin Klein Collection για το Φθινόπωρο 2016 από τον Creative Director της ανδρικής σειράς του brand, Italo Zucchelli, κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερης παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανδρικής εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη.

Ο Italo Zucchelli παρουσίασε μια capsule συλλογή επίσημου ανδρικού βραδινού ενδύματος για το Φθινόπωρο 2016 στο ίδιο πνεύμα της συλλογής που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ανδρική εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο τον περασμένο μήνα. Η capsule συλλογή αποτελείται από tuxedos και πανοφώρια που δίνουν έμφαση στο tailoring και αποδίδονται με πλούσια υφάσματα, πολυτελείς υφές και απροσδόκητες πινελιές. Τα λαμπερά ασημί, χρυσά και ροζ-χρυσά μεταλλικά φύλλα που ενίσχυσαν τη κύρια συλλογή με ζωντάνια και ενέργεια, ενσωματώθηκαν και στην capsule συλλογή, καθώς και στο στήσιμο όλης της παρουσίασης. Ολόκληρη τη συλλογή πλαισιώνουν δερμάτινα derby υποδήματα, ενώ τα σκουλαρίκια και τα περιδέραια είναι εμπνευσμένα από βίδες, ενισχύοντας το αίσθημα αρρενωπότητας που χαρακτηρίζει τη σεζόν.

Σημαντικοί καλεσμένοι επέλεξαν κομμάτια από τη συλλογή Calvin Klein Collection. Ανάμεσα σε αυτούς, ο ανεξάρτητος καλλιτέχνης της hip-hop Joey Bada$$, που συμμετέχει και στην νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια για την Άνοιξη 2016 της Calvin Klein, ο ηθοποιός Ben Walker, οι διάσημοι Νέοϋορκέζοι Eric Decker, ο DJ Brendan Fallis και ο μουσικός Mack Wilds. Σημαντικοί προσκεκλημένοι και οι πρεσβευτές της ανδρικής εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης και παίκτες των New York Giants, Victor Cruz και Johannes Huebel.