Η Chiara Ferragni κατακάηκε στο Capri και φάνηκε στο αβυσσαλέο ντεκολτέ της

Η Chiara Ferragni κατακάηκε στο Capri και φάνηκε στο αβυσσαλέο ντεκολτέ της
Και οι διάσημες influencers έχουν άτυχες στιγμές.

Ακόμα και οι δημοφιλέστερες, όπως η Chiara Ferragni με τα σχεδόν 29 εκατομμύρια followers είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη.

Η πασίγνωστη σταρ του στυλ και του Instagram που εδώ και χρόνια είναι η ίδια ένας πετυχημένο brand name βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο κοσμοπολίτικο Capri απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.
Ίσως λίγο περισσότερο απ’ ότι έπρεπε για τα πρώτα μπάνια αφού στην κυριολεξία κατακάηκε από τον ήλιο με αποτέλεσμα να αποκτήσει εμφανέστατα σημάδια από το μαγιό.

CHIARA_FERRANI_CAPRI_KAPSIMO_kai_ntekolte_20_bddfd.jpg

Κι αν και τις μέρες που ακολούθησαν την άτυχη πρώτη φορούσε σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας πουκάμισο πάνω από το μαγιό της και προφανώς κατέβασε και για κάποια ώρα τις τιράντες για να καταφέρει να ισορροπήσει τη διχρωμία, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό ή το κάψιμο ήταν μεγάλο και δεν υποχώρησε όσο θα ήθελε.

Έτσι όταν εμφανίστηκε με ένα υπέροχο βεραμάν φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη με αβυσσαλέο ντεκολτέ και κόκκινες πέτρες που θύμιζαν σχηματισμούς κοραλιών, η διαφορά στο μπούστο της σε σχέση με το υπόλοιπο μέρος που φαινόταν από το αποκαλυπτικό φόρεμα ήταν κάτι παραπάνω από ολοφάνερη και όχι και τόσο κολακευτική.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.06.2024 - 01:24