Meghan Markle: Πώς αναβίωσε σήμερα 2 αγαπημένα της fashion items απο το 2021

Meghan Markle: Πώς αναβίωσε σήμερα 2 αγαπημένα της fashion items απο το 2021
Και περνάει φυσικά ένα πολύ όμορφο μήνυμα

Πριν απο 4 ημέρες, η Meghan Markle έκανε μια απροσδόκητη εμφάνιση στο Γκαλά του Παιδικού Νοσοκομείου 2024 στο Λος Άντζελες, στο οποίο τίμησε τους ασθενείς και τους παιδιάτρους. «Η δουλειά που κάνουν είναι άλλου επιπέδου», δήλωσε η Δούκισσα του Σάσεξ στο κόκκινο χαλί. «Από τη δική μου σκοπιά ως μητέρα, κανείς δεν θέλει να βρίσκεται σε μια θέση που να χρειάζεται να πάει σε ένα τέτοιο μέρος, αλλά αν πρέπει, το καλύτερο μέρος στον κόσμο που θα μπορούσες να πας είναι το Παιδικό Νοσοκομείο Λ.Α».

Για την επίσημη ατμόσφαιρα της εκδήλωσης, η Markle επέλεξε ένα γοητευτικό κόκκινο φόρεμα από την Carolina Herrera και αποδείχθηκε ότι το είχε φορέσει ξανά το 2021. Το ιδιαίτερο φόρεμα της Carolina Herrera είχε φορεθεί από τη Meghan Markle τον Νοέμβριο του 2021, όταν η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι συμμετείχαν στο γκαλά Salute to Freedom, το οποίο γινόταν προς τιμήν των βετεράνων στο Μουσείο Intrepid της Νέας Υόρκης, πριν από την Ημέρα των Βετεράνων στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ημέρα Μνήμης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το 2021, η Markle είχε συνδυάσει το φόρεμα με μια μακριά ουρά σε αντίστοιχο κόκκινο χρώμα και με κόκκινες γόβες από τον Giuseppe Zanotti. Εκείνη και ο Χάρι είχαν φορέσει επίσης από μία κόκκινη παπαρούνα, το σύμβολο που χρησιμοποιείται από το 1921 για να τιμήσει τους στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο.

{https://www.instagram.com/reel/DAyZFhqvK9y/}

AP21315026447247 8c3a6

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η Markle επιλέγει να αναβιώσει ένα κομμάτι από την προσωπική της γκαρνταρόμπα για το κόκκινο χαλί. Η Δούκισσα έχει ιστορία στο να δίνει μια δεύτερη ζωή στα προσεγμένα κομμάτια της (όπως θα έπρεπε). Νωρίτερα φέτος, για παράδειγμα, ξανά φόρεσε το κίτρινο φόρεμα από την Carolina Herrera που είχε φορέσει για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στην πριγκίπισσα Lilibet το 2021.

Έχει επίσης ξανά φορέσει τα αγαπημένα της παλτά Sentaler ή τα φορέματα Stella McCartney και Aritzia, αποδεικνύοντας ότι τα σωστά fashion items μπορούν να φορεθούν ξανά και ξανά. Προφανώς, αυτό ισχύει και για τις επίσημες εμφανίσεις. Απλώς τροποποιείς ελαφρώς το ρούχο και ακόμη και μια μπαλντούν μπορεί να φαίνεται ένα εντελώς καινούργιο κομμάτι.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.10.2024 - 16:51